Ekonomija

T Phone, 5G za svačiji džep: Telekom predstavlja novi pametni telefon

T-Phone/ Foto: Telekom

T Phone stiže u Crnu Goru! Novi pametni telefon koji razvio i lansirao Dojče Telekom biće dostupan od 5. oktobra u devet evropskih zemalja, a među njima je, zahvaljujući Crnogorskom Telekomu, i Crna Gora.

Iz Telekoma ističu da u vrijeme kada visoke cijene 5G pametnih telefona mogu biti prepreka mnogima da pristupe tehnologiji posljednje generacije, lansiranje T Phone i T Phone Pro uređaja važan je korak u smanjivanju digitalnog jaza, budući da ovi telefoni donose veliki ekran, kamere visoke rezolucije i vrhunski dizajn, u kombinaciji s vrlo pristupačnom cijenom.

5G mreže donijeće korisnicima superpovezanost i mogućnost trenutnog konzumiranja različitih sadržaja – od obrazovanja i zabave do proizvoda i servisa pametnih gradova – ali razvoj mreže ima smisla samo ako je onda dostupna svima.

T-Phone/ Foto: Telekom

„Kao prva kompanija koja je u Crnoj Gori lansirala komercijalnu mrežu i koja ima komercijalnu 5G mrežu sa pokrivenošću stanovništva od skoro 70 odsto u zemlji, u Telekomu razumijemo značaj razvoja mreže posljednje generacije i njene dostupnosti svim građanima, imajući u vidu ulogu koju će odigrati u oblikovanju naše digitalne budućnosti.

Zahvaljujući pristupačnosti i opremljenosti naših T Phone i T Phone Pro android pametnih telefona, donosimo benefite 5G mreže u džepove korisnika u devet zemalja Dojče Telekom Grupe. Posebno smo ponosni što je Crna Gora od početka dio ovog projekta, i što s ovim novim uređajima naši korisnici mogu uživati u mogućnostima Telekom 5G mreže koja se neprestano širi, i to po vrlo pristupačnoj cijeni“, kazao je Stjepan Udovičić, izvršni direktor Crnogorskog Telekoma.

T Phone i T Phone Pro razvijeni su u saradnji s vodećim proizvođačem softvera, kompanijom Google. Opremljeni su kamerama visoke rezolucije, vrhunskim dizajnom sa Magenta senzorom za otisak prsta, HD+ ekranima sa dijagonalom od 6.52 odnosno 6.82 inča i velikim kapacitetom baterije. Telefon je softverski i hardverski osmišljen kako bi korisnicima pružio besprekorno korisničko iskustvo u Telekom mreži.

T-Phone/ Foto: Telekom

T Phone i T Phone Pro će od 5. oktobra biti dostupni u šopovima Telekoma u Crnoj Gori, Austriji, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Sjevernoj makedoniji, Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj, a uskoro i u Njemačkoj.

Za više informacija pratite zvaničnu stranicu www.telekom.me i društvene mreže Crnogorskog Telekoma.

Send this to a friend