Ekonomija Jesenji produženi vikendi brže prođu uz surfovanje i razgovor

Telekom: Besplatni GB i minuti u pripejdu

Ko kaže da se u početku jeseni ne može uživati? Potrebno je samo društvo za razgovor!

Kako bi vam omogućili da ostanete u kontaktu i nakon ljetnjih putovanja, druženja, žurki na moru, iz Telekoma su odlučili da vas časte sa dva oktobarska vikenda besplatnih gigabajta ili minuta u pripejdu. Aktivacijom opcije birate internet vikend (100 GB) ili vikend pozive u mreži (1.000 minuta). Ovo je samo jedna od inicijativa kojima iz Telekoma korisnicima poručuju da se nalaze U DOBRIM RUKAMA.

Pripejd opcije mogu se iskoristiti tokom dva vikenda u oktobru. Besplatni gigabajti i minuti se mogu aktivirati bilo kog dana u sedmici, a validni su od prvog narednog vikenda, i to tri dana – od petka do nedjelje u ponoć. Drugim riječima, ukoliko opciju aktivirate do četvrtka u ponoć – prvi (produženi) vikend je vaš. Možete je aktivirati i kasnije – važiće od trenutka aktivacije (a svakako do nedjelje u ponoć).

Aktivacija kroz aplikaciju je jednostavna: ako još niste, preuzmite Telekom ME aplikaciju, izaberite pripejd broj za koji aktivirate opciju, idite na ”Dodatne opcije” i klik na opciju ”Internet vikend” ili ”Vikend pozivi u mreži” i aktivirajte je. SMS je još jednostavniji: pošaljite poruku sadržaja 100GB ili 1000min na 1466.

Ponuda važi za sve pripejd korisnike do 31. oktobra 2021.

Više informacija o opcijama i povoljnostima za pripejd korisnike Telekoma dostupno je na sajtu kompanije www.telekom.me

Send this to a friend