Ekonomija

Telekom pripejd Freestyle: Neograničeni pozivi u mreži i 1 GB interneta

Crnogorski Telekom predstavio je novu tarifu za pripejd korisnike, koja donosi opuštene razgovore i surfovanje u najbržoj 4G mreži u Crnoj Gori, Viber i WhatsApp za dopisivanje bez potrošnje interneta, kao i besplatnih 20 GB za YouTube svakog mjeseca tokom godinu dana.

Sa Freestyle pripejdom, svaka dopuna donosi besplatne pozive u mreži i 1 GB interneta koji važe 7 dana. Novom dopunom prije isteka tog perioda startuje novih 7 dana neograničenih poziva u mreži i gigabajt interneta po maksimalnim brzinama. Dopuna, objašnjavaju iz Telekoma, ostaje na računu.

Uz 20 gigabajta za YouTube – što je oko 30 sati uživanja u video sadržaju i muzici – korisnici Freestyle pripejda mogu da koriste aplikacije Viber i WhatsApp bez potrošnje interneta uključenog u paket. Besplatna opcija Viber&WhatsApp može se aktivirati u Telekom Me aplikaciji ili porukom VIBER na broj 1467, a svaka dopuna je produžava za 30 dana.

Freestyle korisnici ne moraju da brinu ni o neželjenoj potrošnji interneta, jer ako surfujući internetom i potroše besplatni gigabajt za manje od sedam dana, internet saobraćaj će biti blokiran. Isto važi i za YouTube gigabajte.

Freestyle pripejd može se kupiti na trafici ili u T-Centrima širom Crne Gore, a više informacija o novim Telekom pripejd i postpejd tarifama može se pronaći na sajtu www.telekom.me.

Send this to a friend