Ekonomija

Telekomov Technology day okupio veliki broj ICT stručnjaka

Telekomov Technology day 2018 održan je danas u saradnji sa kompanijo COMBIS iz Hrvatske, a na ovoj konferenciji predstavljena su najnovija ICT rješenja i usluge koje doprinose digitalizaciji poslovanja.

Konferencija je okupila veliki broj ICT stručnjaka iz privatnih kompanija, banaka i državnih institucija.

Na događaju je bilo riječi o Cloud rješenjima, Data centrima, Mobility Management-u i drugim tehnološkim rješenjima koja su preduslov za moderno i efikasno poslovanje.

Kako je kazao Radoš Banović, rukovodilac prodaje za poslovne korisnike u Crnogorskom Telekomu na našem tržištu postoji veliki potencijal za primjenu poslovnih rješenja u oblasti digitalizacija, virtueliazacija, cloud servisa.

“Upravo zbog toga smo odlučili da organizujemo konferenciju na kojoj bi domaće firme i državne institucije imale priliku da iz prve ruke čuju o iskustvima organizacija iz regiona koja su napredna ICT rješenja uspješno implementirala. Kao tehnološki lideri na tržištu, kontinuirano radimo na ponudi inovativnih servisa, a sada, u saradnji sa kompanijom COMBIS, koja je vodeća u oblasti ICT usluga u Hrvatskoj, u mogućnosti smo da našim poslovnim korisnicima ponudimo još više superiornih rješenja za digitalno poslovanje”, dodao je on.

U saradnji sa kompanijom Huawei, na konferenciji je organizovano i nagradno takmičenje u okviru kojeg su učesnici imali priliku da osvoje najnoviji Huawei P20 Lite.

Send this to a friend