Ekonomija

Telekomov Technology day okupio veliki broj ICT stručnjaka

Telekomov Technology day 2018 održan je danas u saradnji sa kompanijo COMBIS iz Hrvatske, a na ovoj konferenciji predstavljena su najnovija ICT rješenja i usluge koje doprinose digitalizaciji poslovanja.

Konferencija je okupila veliki broj ICT stručnjaka iz privatnih kompanija, banaka i državnih institucija.

Na događaju je bilo riječi o Cloud rješenjima, Data centrima, Mobility Management-u i drugim tehnološkim rješenjima koja su preduslov za moderno i efikasno poslovanje.

Kako je kazao Radoš Banović, rukovodilac prodaje za poslovne korisnike u Crnogorskom Telekomu na našem tržištu postoji veliki potencijal za primjenu poslovnih rješenja u oblasti digitalizacija, virtueliazacija, cloud servisa.

“Upravo zbog toga smo odlučili da organizujemo konferenciju na kojoj bi domaće firme i državne institucije imale priliku da iz prve ruke čuju o iskustvima organizacija iz regiona koja su napredna ICT rješenja uspješno implementirala. Kao tehnološki lideri na tržištu, kontinuirano radimo na ponudi inovativnih servisa, a sada, u saradnji sa kompanijom COMBIS, koja je vodeća u oblasti ICT usluga u Hrvatskoj, u mogućnosti smo da našim poslovnim korisnicima ponudimo još više superiornih rješenja za digitalno poslovanje”, dodao je on.

U saradnji sa kompanijom Huawei, na konferenciji je organizovano i nagradno takmičenje u okviru kojeg su učesnici imali priliku da osvoje najnoviji Huawei P20 Lite.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pleksiglas
Gost
Pleksiglas

Mogao je okupiti samo veliki broj ovih sto su preko veze tamo.

Hmmm
Gost
Hmmm

What about AWS, DO, RS, GC?

Gentlman Jack
Gost
Gentlman Jack

Nice suit :))

Anonimus
Gost
Anonimus

Ajde malo radite nešto mjesto da sastančite do besvjesti.

Pedja
Gost
Pedja

Malo je tamo radnika ostalo, sve menadzeri u odjelima i sa lijepom pricom.

Send this to a friend