Ekonomija

Telekomu medalja za Digitalnu polisu osiguranja

Projekat Digitalna polisa osiguranja, osvojio je drugo mjesto na takmičenju „Europe’s Vision Award” koje je organizovano od strane Dojče Telekoma u Bratislavi. Telekom se ovim priznanjem istakao u konkurenciji od 65 projekata iz cijele Evrope, od kojih je 11 ušlo u finale.

Iz Telekoma objašnjavaju da su tražili rješenje koje je istovremeno jednostavno, pouzdano i štedi vrijeme, a prilagođeno je i korisnicima koji često putuju.

“Vjerujem da kada pomislite na polise osiguranja, najčešće slike su spore procedure i veliki broj dokumenata koje treba popuniti. Međutim, mi vjerujemo da je vrijeme koje na to trošimo jednako važno kao i kvalitet osiguranja. Zbog toga smo razvili servis koji našim korisnicima omogućava da do polise osiguranja dođu za manje od 30 sekundi. Sa kompanijom UNIQA Montenegro predstavili smo turističko osiguranje, i ono predstavlja jedan dio projekta koji je dobio nagradu dok na ostalim elementima i dalje radimo“, kazala je Nataša Jauković, članica projektnog tima koji je u ime Telekoma ovaj servis predstavio u Bratislavi.

Ovaj digitalni servis jedinstven je u Crnoj Gori, a korisnicima Telekom turističkih paketa ne samo što štedi vrijeme i ubrzava procedure, već im garantuje zdravstvenu zaštitu i 24-časovnu turističku asistenciju, koja podrazumijeva turističke informacije, rezervacije avio karata, ulaznica, organizaciju rent-a-car usluga, organizaciju prevodilačkih i pravnih usluga u hitnim situacijama.

“O kvalitetu Telekomovih digitalnih servisa i usluga dovoljno govori činjenica da smo zaslužili drugo mjesto u konkurenciji koja je obuhvatila timove iz 11 velikih evropskih zemalja – od Njemačke i Austrije, preko Hrvatske do Grčke. Istovremeno, pokazali smo da digitalizacija ne poznaje granice. Crna Gora i naša kompanija mogu da ponude rješenja za mnogo veća tržišta, a digitalni servisi koji se razvijaju u Evropi i svijetu dostupni su našim građanima. Telekom se već istakao kao lider u procesu digitalizacije u zemlji, i nastavićemo da povezujemo naše korisnike i građane Crne Gore sa svijetom novih mogućnosti“, poručila je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu.

Send this to a friend