Ekonomija

Tivat dobija novo naselje Boka Place, stanovi od 190.000 eura

FOTO: Boka news

Menadžment Porto Montenegra najavio je izgradnju potpuno novog dijela nautičkog naselja, uz samu Jadransku magistralu u Tivtu, pod nazivom Boka Place, saopšteno je iz kompanije Adritic Marinas Porto Montenegro.

Novi urbani rezidencijalni kompleks u Porto Montenegru, sa preko 200 stanova, osmišljen je da bude dobra investicija za posjedovanje nekretnine na tivatskoj rivijeri i u Crnoj Gori.

Početak realizacije projekta planiran je za kraj ove kalendarske godine.

“Najnoviji kvart kreiran je da pruži dom tokom ljeta ili cijele godine i baziraće se na temeljima savremenog načina života, uz brojne restorane i šoping sadržaja, atraktivni bioskop, pop-up galerije, auto showroom i mnoge druge sadržaje. Ujedno, Boka Place nudiće novi wellness koncept života kroz 144 stambene i 96 hotelskih jedinica, pod operativom hotelskog brenda Kerzner International, u kategorizaciji pet zvjezdica. Hotel i kondo stanovi će nuditi personalizovanu uslugu uz najsavremenije fitness i wellness sadržaje, kao i 20 metara dug bazen za upotrebu i zimi i ljeti”, navode iz ove kompanije.

Na samom ulazu u Porto Montenegro s Jadranske magistrale, Boka Place će se graditi na prirodnom platou, odakle se pruža sjajan panoramski pogled na nautičko naselje, rivijeru i akvatorijum zaliva Boke Kotorske.

“Vlada Crne Gore je dala saglasnost da se projekat Boka Place u Tivtu uvrsti u listu razvojnih projekata u okviru programa ekonomskog državljanstva, te je ovo i sjajna prednost Boka Placea na globalnom tržištu nekretnina, s obzirom da je crnogorski pasoš rangiran kao 32. pasoš po ekonomskoj mobilnosti, što je izuzetno atraktivno za kupce sa tržišta kao što su Rusija, Kina ili Turska”, navode iz Porto Montenegra.

Cijene stanova u Boka Placeu, kako kažu, počinju od 190.000 eura.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dee
Gost
Dee

ima hotel, maloprodaju, prodavnice, dizajnirane da podrže lokalnu ekonomiju. nije sve politika

Animus
Gost
Animus

Pola stanova u Portu nisu uknjizeni i ne zna se ko su stvarni vlasnici…cim je gradonacelnik nedavno oprostio porez od 5-6 miliona, jasno je ko su stvarni vlasnici vecine stanova, ugostiteljskih i poslovnih objekata…

Animus
Gost
Animus

Lux naselje, tik uz magistralu, dje planiraju 4 trake da budu…ludilo!!!

Prc
Gost
Prc

E bas sam mislio da kupim par stanova. Prelijepa vijest. 190000 sta je to za prosiječnu CG platu od 350 evra.

Milenice
Gost
Milenice

Tu pola Kotorana su vec rezervirali prica se ovi sto su nekad plovili.

NimJo
Gost
NimJo

Bolje da se umjesto Boka plasea i ostalih prdnjava napravila kakva fabrika da imamo makar neku proizvodnju, da ne zavisimo od turizma pa da nas od korone upozoravaju kako ce plate smanjivat, jer od Boka pluasea ima vajde samo taj “kontroverzni bizmismen” koji tu kupi stan po tom dzabaluku, a narod bogomi slabo. Eto uvozimo ne znam koliko tona soli,… Više »

Filozof
Gost
Filozof

Ja ne znam ko moze kupit stan u Porto bez stranci sto nece nikad tu doc. Ljudi pa vama smrdi citav grad na kanalizaciju.

Dragan
Gost
Dragan

A koji Tivat ? To je postao grad pored Porta. Nisu jahte ono sto cine grad. Tivat nema dusu sve je izvjestaceno.

Morski pas
Gost
Morski pas

Imamo dusu mi iz favela oko Porta vijekovima.A Tivat i jest Rio za ostale gradove u CG,da budem objektivan ima lijepih lokacija u cijelu drzavu (stari gradovi,prirodne lokacije) ali u kompletu po meni je najljepsi.E sad koliko ce to trajat, ne dugo, ali ne zbog Porta sto grade jer to sto grade na nesto i lici i ima smisla,muka je… Više »

Vele
Gost
Vele

A koji Tivat crni hahahah selendra

Bnjj
Gost
Bnjj

Imali u Cg neđe drugo da se investira osim u Boki, Budvi, PG. Sva država se svela na 4grada.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

190 hiljada za koliko kvadrata – 20?

Tomica
Gost
Tomica

Sve u stanove pretvorite, čuš. Drps politika.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Џабалучина

Send this to a friend