Ekonomija

Turistička ponuda Crne Gore na sajmu u Madridu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u okviru projekta “ADRION 5 SENSES”, predstavlja turističku ponudu destinacije na sajmu “FITUR” koji se održava od 21. do 26. janura u Madridu, u Španiji.

Projekat “ADRION 5 SENSES” finansira se iz fondova Evropske unije, u okviru ADRION Jadransko-Jonskog programa i obuhvata devet partnerskih organizacija iz Jadransko-Jonske regije.

“Cilj projekta je da se izgradi i promoviše brend ADRION u turizmu zadovoljavanjem svih pet čula turista. Prirodni i kulturni resursi su najvažniji elementi razvoja turizma, i stoga njihova održiva valorizacija i efikasna promocija su u fokusu ovog projekta”, saopšteno je iz NTO-a.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore je nosilac projekta za Crnu Goru i aktivno je angažovana na sprovođenju aktivnosti koje imaju za cilj primjenu integrisanog pristupa pri razvoju i promociji senzornog turizma, odnosno stvaranju novih vrsta ponuda u turizmu.

Na zajedničkom štandu pored Crne Gore, svoju ponudu predstavljaju i zemlje partneri projekta, Grčka, Hrvatska, Italija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija i Albanija.

FITUR je najveći međunarodni sajam u Evropi sa preko 250 hiljada posjetilaca i preko 10 hiljada izlagača iz 165 zemalja svijeta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokelj
Gost
Bokelj

Evo sad će Španci nagrnuti u montenegro hahahahha pored njihove obale

Send this to a friend