Ekonomija

Turoperatori iz Poljske u studijskoj posjeti Crnoj Gori

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa AviaRepsom i AdriaAirways organizovala je studijsku posjetu tuoperatora iz Poljske koji borave u Crnoj Gori od 22.do 25.oktobra.

Tokom posjete destinaciji turoperatori će imati priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom Crne Gore kroz obilaske atraktivnih lokaliteta i inspekcije hotelskih kapaciteta.

Oni su obišli Ulcinj, Bar i Kotor, a u okviru njihove posjete Kotoru je održana i poslovna radionica za predstavnike turističke privrede Crne Gore.

Oko 50 predstavika domaće turističke privrede razgovarali su sa predstavnicima turoperatora Itaka , Esky.pl, Weco travel services, Ecco holiday, Karvico, Profitravel , Neckermann, Etravel , Nowak adventure i Aviarepsu cilju uspostavljanja eventualne saradnje.

U drugom dijelu boravka oni će se upoznati i sa ponudom sjevera, brojnim mogućnostima za aktivan odmor u prirodi. Na Žabljaku će posjetiti NP Durmitor i Crno jezero,a obići će I panoramsku rutu Durmitorski prsten.

Zadnjeg dana boravka posjetiće vinski podrum Šipčanik kompanije Plantaže 13.jul i sastati se sa predstavnicima Turističke organizacije Podgorice. Nacionalna turistička organizacija nastavlja promotivne aktivnosti na tržištu Poljske sredinom novembra kada će turistička ponuda Crne Gore biti predstavljena na sajmu u Varšavi.

Send this to a friend