Ekonomija

U Bečićima otkriven ilegalni market u hotelu MUP-a Srbije

Bečići

Budvanska komunalna inspekcija otkrila je da je Budvanin Veselin Jovović držao ilegalni market u okviru imovine hotela “Beograd” u Bečićima, koja je u vlasništvu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. Sačinjen je zapisnik o izvršenom inspekcijskom nadzoru, koji je potpisala komunalna inspektorka Zorica Vučinić.

Nakon što je inspekcija utvrdila da je objekat nelegalan, Jovović ga je samoinicijativno uklonio. Prema nezvaničnim podacima Dana, radi se o uzurpiranom prostoru od oko 50 kvadrata u kojem su držani piće, sladoledi i slična roba.

Vlasnik, odnosno korisnik u Srbiji nije imao podatke o ovom ilegalnom objektu, tako da će u narednom periodu, prema istim podacima, biti razmotrena eventualna odgovornost osoba koje su održavale imovinu hotela “Beograd” u Bečićima.

” S obzirom da je subjekat nadzora samovoljno pristupio uklanjanju predmetnog objekta, komunalni inspektor obustavlja dalji postupak”, navodi se u zapisniku o izvršenom inspekcijskom nadzoru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

hahahaha opet srbija… kako im bog nocas posla munje i gromove i oluju, pardon vjetar u Petrovac pa sad crtajte veliki vjernici i izbacajte po drustvenim mrezama kako vlado georgijev ubija azdaju M Dj. i oni pricaju o crkvi i vjeri a sveca i ikonu isharikirase i oskrnavise.. samo vi bogohuljite i posle se cude sto ih prate nesrece!! a… Više »

Dejo ferrara
Gost
Dejo ferrara

Sto se bunite za hotel iz srbije koliko je stranih hotela sagrađeno a hotel je kupljen za pare ja da sam na njihovo mjesto nikad ga ne bih prodao.

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

oduzet im sve.. ili da ga naprave na 4 zvezdice ili bager u njega.. majku bi prevarili za dinar cu oni nisu znali za taj objekat ne no su ga drzali zajedno mislili su dje ce neko dc da ih kontrolise u hotel.. i sad ce kurir udar na mup srbije udar na srbijansku ekonomiju i sl.. najsigurnije ti je… Više »

Vozi misko
Gost
Vozi misko

Sve im oduzeti,ne sladolede i grickalice no sav mup Srbije

Moj Misko
Gost
Moj Misko

Kakav si covjek takav ti i komentar. Tacno se vidi da tekst nisi procitao.

REPUBLIKASRBSKA
Gost
REPUBLIKASRBSKA

Bravo CDM a o mlacenju srba po Hrvackoj ni rjeci
SRAMOTA

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Nisu ni riječi o napadu na radnike parkinga pod Ostrog

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

Koga je briga za to.. imas tamo srbijanske portale vjerovatno su tamo pisali i uvelicavali i pozivali na vojnu intervenciju!! a nas bas briga da ce vas istrijebit!!

Becić Filip
Gost
Becić Filip

Nameracili su se mnogi “crnogorski biznismeni” na hotel Beograd pa iz godine u godinu bodu sa svih strana ne bi li isti uzeli pod svoje vlasnistvo. Mup Srbije samo ako je lud ce prodati hotel.

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

nalupao si se za sve pare.. a glupane da oce biznismeni da ga uzmu ne bi sastavio nedelju dana no bi vec bio srusen do temelja.. imaju sad nasi biznismeni i Andrej Vucic precih rabota od te ruine.. treba uzimati zdravije hotele kao park u budvu a ne ovo dje treba ulozit 50 miliona.. no ti si ocigledno neki zavidni… Više »

Joo
Gost
Joo

znaci MUP Srbistana je korisnik objekta na Crnogorskom primorju u svrhu hotela……ko je to odobrio…..kako je to PLACENO…..koliko hotela i gde u Srbistanu ima MUP CG ????????….reciprocitet……ovo mu dodge kao da KGB ima hotel u SAD…..

Filip
Gost
Filip

Idi sagradi i imaćeš, odakle ti to da su oni nešto kupili. Idi sagradi, ko ti brani na Kopaonik za naše radnike, neće te, no za 300€ da se bore sa međunarodni krininalom

moo doo
Gost
moo doo

MUP srbije,NIS Naftagas,EPSrbije,SPC… samo neki od hotela u srpskom vlasnistvu. nisi odavno bio u Budvu.

Filip
Gost
Filip

Ko je gradio njegovo je ili imaš beko drugi predlog. Na pr.da Elektro privreda Srbije napravi hotel a da im ga uzme Cedis, fino si to zamislio. Vidi ti što Kosovo traži Kamenovo, čitav jedan pojas

mi-ti i crnogor
Gost
mi-ti i crnogor

sreca pa nista od toga ne moze na traktor

Filip
Gost
Filip

Oni su imali traktorima đe, a đe će mo mi…

CT nesojsko
Gost
CT nesojsko

Joo Prostorije MUPa Srbije je prisvojio veliki Montenegrin Jovovic i LIBERAL Domoljub veliki i NE Srbin

Перица
Gost
Перица

Пуна уста либералне економије, а гуши се приватна иницијатива. 🙂

Joo
Gost
Joo

daj mu ti tvoj stan da otvori radnju……

Petko Petković
Gost
Petko Petković

Ovo ruglo od hotela na najljepšem mjestu u Bečicima treba hitno ukloniti. Kakav MUP takav hotel.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Nemaju oni u njihovom Mup-u odeljenje za turizam i krađu peškira po plaži u čiju bi nadležnost vjerovatno bili i hoteli

Petko Petković
Gost
Petko Petković

Ako je suditi po hotelu, nemaju oni ništa!

Tomos
Gost
Tomos

Opa našli smo Budvanina koji prodaje Smoki dva mjseca godišnje, i to je vijest.
Predlažem tog stručnjaka koji je to otkrio za Ministra odbrane, i da se snimi serija o tome ako nas Holivud ne preduhitri…

www
Gost
www

Piše: Budvanin Veselin Jovović

Miroljub
Gost
Miroljub

Vašar, šta drugo očekivati od srbaljah

Tarantino
Gost
Tarantino

Rekoše li Budvani da jecdržao

Tomos
Gost
Tomos

Da, da… Budvani, Novljani, Tivćani su “Srbi” , a ovo se ne bi moglo desiti u Tuzima recimo, to je poznata fiskalna zona ili recimo u Cetinju, đe je vazda bilo više robe, naočara no u Delti…

A makse
Gost
A makse

Jel moguće da je ovo vijest? U Studentskom domu u Podgorici ovakvih ilegalnih marketa ima milion i ne vidim da je velika drama. Ali OK, malo pumpanja da narod zaboravi video snimak gdje tajkun daje novac gradonačelniku Podgorice kako bi kupio glasove za pobjedu Vječitog Premijera čija je najuža porodica usrećila Telekom, EPCG, hotelske lance po primorju itd, a vlada… Više »

Zoran
Gost
Zoran

Ima, ali je ovaj vlasništvo Srbije i to je to

Titograd
Gost
Titograd

Hahahahahaha, ko će ka srbi. Paradajez hotel i sakrivena prodavnica. Pa se onda čude što im je Kosovo udarilo sankcije. Da smo pametni i mi bi.

Lucije
Gost
Lucije

Mi smo (Crnogorci) samo smokve, sve dok Petrovići nisu krompir uvezli u Cetinje i 4 nahije.
Za paradajz smo mislili da Kinezi farbaju krompir

KN
Gost
KN

Lucije otkud znadosmo za Kineze i ofarbani krompir a ne znadosmo za original hahaha.Moguce da je bila poneka lucija i u 4 nahije i Cetinje , moguceje.

Lucije
Gost
Lucije

Od kad je Njegoš donio krompir znali smo za njega. Prećerao sam malo, imali smo i držanje

Stara HERCEGOVI
Gost
Stara HERCEGOVI

Kakva destinacija takvi i turisti.Rupa i zakrpa.

Pitch Black @
Gost
Pitch Black @

Neko se odavno nameračio na otel beog.,ustvari na plac.šta im sve nisu zabranili,ni renovirat ga ne smiju,debele pare nudili ali se srbijanci ne daju i to evo godinama već ide tako.

Tealk
Gost
Tealk

Ao sto radi radulovic, to nije market nego tezge pored hotela sto su bile, budvanin je u pitanju nije srbijanac srecom. A splendidu je rana u oku hotel beograd dje mozes da popijes sok za 50 centi popijes pivo za 1e rucas za 5 e ….

Primorac
Gost
Primorac

A pita li se ko kako je policija srbije dobila objekat na teritoriji CG.-a,to neka nivinari pišu i koliko još objekata u našoj državi posjeduje država Srbija. Sto godina okupacije bracke pa vidi koliko su oteli za šaku dinara. O prodavnici je suvišno pisati, sivu ekonomiju(pljačku ) ima državna služba pa neka rade zašto su plaćeni.

Sprdnja
Gost
Sprdnja

Da nije po zakonu ne bi ih prijavljivali za čips, no bi to glavni naslov bio

Tealk
Gost
Tealk

Ada to au oni napravili

Velika stvar
Gost
Velika stvar

Da, pravi razbojnik. Ma, dajte, ljudi, molim vas!

Poglavnik
Gost
Poglavnik

Otiđi u Beograd, otvori nelegalnu neprijavljenu prodavnicu pored zgrade Vlade Srbije, ne prijavljuj radnju, radnike, ne plaćaj cent poreza, pa nam kroz koji mjesec javi kako si prošao.

Eviva Sozina
Gost
Eviva Sozina

Bravo Duče!

Send this to a friend