Ekonomija

U Budvi se gradi novi hotel vrijedan 58 miliona eura

Budva

Vlada Crne Gore donijela je odluku da se na Listu razvojnih projekata, koji konkurišu za dobijanje ekonomskog državljanstva, doda još jedan. Riječ je o hotelu “Cruiser”, čija je izgradnja planirana u Budvi.

U dokumentaciji koju su na javni poziv dostavile kompanije Master inženjering i Bemax navedeno je, između ostalog, da je u Budvi planirana investicija u izgradnju hotela po kondo modelu poslovanja kategorije pet zvjezdica, kapaciteta 252 smještajne jedinice, predračunske vrijednosti 58,2 miliona eura, te da je namjera investitora da u okviru kompleksa otvori 153 nova radna mjesta.

Trenutno na Listi razvojnih projekata ima 15 projekata i to sedam u Kolašinu, tri na Žabljaku, dva u Budvi i po jedan u Mojkovicu, Tivtu i Čanju.

Ukupna vrijednost projekata koji su konkurenti za dobijanje ekonomskog državljanstva iznosi oko 450 miliona eura.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cheese
Gost
Cheese

Izgradnja nije planirana vec se hotel uveliko gradi. Cu planirana izgradnja…a isplanirana je odavno i vec se sprovodi u djelo. Samo neka se gradi.

Tipi
Gost
Tipi

Ne bi bilo lose da se nadje neki posteni investitor pa da renovira kotorsku,a narocito risansku bolnicu u koju je zadnji put nesto ulozeno mozda osamdesetih.

Ako
Gost
Ako

Koja vlada… ahahahahaha

LAUDA
Gost
LAUDA

Oce li iko jednu bolnicu sagraditi..

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Treba državljanstvo davati najviše strancima iz zapadne evrope,a ne ovim srbima što se prvom prilikom,okrenu protiv crne gore.

Don
Gost
Don

Projekti dobili ekonomsko drzavljanstvo, odusevljen sam. Zna li se cije ?

Moje ime
Gost
Moje ime

E ovo je prošla vlast.
Sve primorske investicije u Budvu i Boku, a Bar i Ulcinj ne postoje.
Bravo!

Bot 32/6
Gost
Bot 32/6

Nikakvi hotel i razvoj turizma, kondo hoteli su prevara, oslobođeni od poreza i nameta a prave stanove za tržište. Ova korona nas nije naučila pameti već i dalje dozvoljavamo urbicid i kidanje grane na kojoj sjedimo. Pravi neprijatelji Crne Gore je ova građevinska mafija.

Donald Russell
Gost
Donald Russell

U hotelu jedan 58

Donald Russell
Gost
Donald Russell

D. I 58 godina

Donald Russell
Gost
Donald Russell

Rambo Amadeus beton beton samo beton beton vama treba

KPJ
Gost
KPJ

Koliko bi kostao jedan klinicki centar
Znali ko

Send this to a friend