Ekonomija

U Institutu Igalo boravi 350 gostiju

U Institutu trenutno boravi 350 gostiju. U utorak stiže prva grupa od 50 holandskih gostiju najavljujući početak sezone kada su u pitanju inostrani gosti.

Redovni dolasci proljećnih grupa s holandskog tržišta su planirani svakog utorka do sredine maja kada se očekuje i maksimalna popunjenost kapaciteta.

“Sedamnaetog aprila stiže prva grupa od 140 norveških reumatičara. Time počinje 42. godina uspješne saradnje s norveškim državnim osiguranjem. Ove godine se očekuje dolazak 980 pacijenata”, kazao je direktor sektora marketinga i prodaje Instituta Igalo, Nikola Mračević.

Titova vila ”Galeb” je otvorena za posjetioce i za sada su organizovani obilasci svakog petka u 13 časova uz pratnju vodiča i uključenu konzumaciju pića, po cijeni od tri eura. Po potrebi, na zahtjev većih grupa obilasci se mogu organzovati i pored predviđenog termina.

Ža.B.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dejan ljubav 💶
Gost
Dejan ljubav 💶

Nisam gledao gore šetalište na zemaljskoj kugli od ovoga šetališta pored instituta smo milosevic. Nadam se da ste ga unaprijedili i proljepsali. Najlepše šetalište u crnu goru Bar ima. 👍

Send this to a friend