Ekonomija

U Kotoru se ruši u sezoni

Nakon davanja saglasnosti da se može nastaviti rušenje hotela “Fjord“ i nakon 15. juna, kada je zvanično stupila na snagu Odluka o zabrani gradnje na području kotorske opštine, Vladimir Jokić je potpisao joj jednu. Ovoga puta dao je odobrenje da počne rušenje Autoremonta i to 5. jula, u jeku turističke sezone, kada se kolone automobila upravo tom saobraćajnicom slivaju u UNESCO-ov grad.

Udara po čitav dan specijalni bager poznatiji kao pikamer, od čijih vibracija i udaraca padaju zidovi starog, dobrog kotorskog remonta.

Skala radio je pozvao direktora Direkcije za izgradnju i uređenje Kotora Rata Brajkovića i pitali ga da li je Direkcija uključena u realizaciju ovog posla.

Odgovorio je da nije, da se radi o privatnom vlasništvu i da saglasnost za rušenje nakon 15. juna daje isključivo predsjednik opštine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
LJUTA
Gost
LJUTA

Mislite valjda ljetnje sezone…pa spremaju se ljudi za zimsku

Todor
Gost
Todor

Treba li finansirat skala radio

Ljuta
Gost
Ljuta

E bas nije moglo da se ceka
..Jokicuuuu srbine..zar i ti sine….?🚫🚯🆘️

Mary
Gost
Mary

Samo nek’ se radi . Bice nam svima ljepse. Malo se pretrpi buka i onda svi uzivamo . Ljudi, samo strpljenja! Bez nervoze! Sacuvajte zivce za licne probleme. Samo da smo zdravo!

Pjer
Gost
Pjer

Rusise ovo ruglo i treba ne gradise nista

Prvi Palube
Gost
Prvi Palube

A sto ce niknut,mora se i jokic malo oparit.Pjer tu si mogo makar auto opravit i oprat,kako god da je bilo nesto se desavalo,dugi su ti ugovori po moru.

Pjer
Gost
Pjer

Kolega pomorac stose mene tice i staru Rivijeru i staru fabriku lezajeva i sve to porusiti i ocistiti.Stoce niknuti pa valjda ce nesto pametno osmisliti za pocetak parking ispred ulaza od grada preseliti nedje tamo.ITD

Ćotek
Gost
Ćotek

A DPS što ruši 30god bez prestanka, ljeto-zima… to je OK 🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒

skala
Gost
skala

radio, ka i vazda, za njih se nema što reć, jednostavno O (nula).

Send this to a friend