Ekonomija ŠĆEPANOVIĆ OBIŠLA ZAVRŠNE RADOVE NA DIONICI AUTO-PUTA KOD MATEŠEVA

U ponedjeljak otvaranje novog mosta na Tari

Foto: Opština Kolašin

Predsjednica Opštine Kolašin Marta Šćepanović, obišla je završne radove dionice auto-puta “Princeza Ksenija” na potezu od petlje “Mateševo” koja auto-put povezuje sa regionalnim putem Kolašin – Mateševo. U razgovoru sa  Šćepanović, predstavnici izvođača radova najavili su za ponedjeljak otvaranje za saobraćaj novog mosta na Tari, dužine 56 metara čija je izgradnja planirana rekonstrukcijom puta R13, Bioče – Mateševo – Kolašin, uključujući i novi most koji grade preko rijeke Drcke.

U toku je, kako je saopšteno iz te lokalne uprave, postavljanje habajućeg, tj. završnog sloja asfalta na dijelu izlaska s auto-puta, u dužini 1,4km, koji je na dan otvaranja auto-puta ostao nezavršen.

Šćepanović obišla radove/Foto: Opština Kolašin

U razgovoru sa Šćepanović, kako se navodi, predstavnici izvođača radova najavili su za ponedjeljak- 26. septembra, otvaranje za saobraćaj novog mosta na Tari, dužine 56 metara čija je izgradnja planirana rekonstrukcijom puta R13, Bioče – Mateševo – Kolašin, uključujući i novi most koji grade preko rijeke Drcke.

Prema najavama izvođača radova, rekonstrukcija preostalih deset kilometara regionalnog puta Kolašin – Mateševo, počinje za petnaestak dana.

“Vrijednost te investicije je 6,4 mil eura sa uračunatim PDV-om, investitor je “MONTEPUT” d.o.o. a izvođač radova građevinska kompanija “BEMAX” d.o.o. Rok za završetak radova je osam kalendarskih mjeseci od uvođenja izvođača u posao”, zaključuju iz Opštine Kolašin.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Bravo Bemax. Najbolja kompanija u Crnoj Gori. Nikada ne kasne, uvijek prije roka.

Konik
Gost
Konik

Puštite Dritana da otvori inače će da plače.

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Neka slini koliko oće završio je on. Neka ide kod Vučića pa neka kod njega presijeca vrpce.

Send this to a friend