Ekonomija

U prisustvu velikog broja zvanica otvoren novi servisno-prodajni centar Vujačić Company

U prisustvu velikog broja zvanica, Vujačić Company je sinoć u Podgorici svečano otvorila najmoderniji servisno-prodajni centar u regionu.

U novom servisno- prodajnom centru Vujačić Company, klijentima će se pružati lake servisne i vulkanizerkse usluge za teretna vozila i građevinske mašine, usluge registracije, kao i prodaja guma za sve vrste vozila i mašina.

Vujačić Company je prepoznajući značaj očuvanja porodičnog biznisa, u sektoru koji zahtijeva veliki trud i rad, generacijski njegovala poslovnu etiku i u crnogorskim okvirima ostala prepoznata kao kompanija koja se ističe kvalitetnom uslugom i proizvodima, ljubaznim i
stručnim osobljem i velikom posvećenošću klijentima.

“Veliko mi je zadovoljstvo što vas vidim u ovolikom broju večeras, i zahvaljujem se u ime naše kompanije što ste izdvojili vrijeme da sa nama obilježite 47 godina uspješnog poslovanja Vujačić Company. Osnovni principi na kojima smo decenijama gradili naš porodični biznis su posvećen odnos prema klijentu, kvalitetan rad i stručni tim”, rekao je na otvaranju izvršni direktor Aleksandar Vujačić.

Uz bogat umjetnički program i Sand art, gosti su imali prilike da razvoj kompanije gledaju kroz umjetničku intervenciju, što je izazvalo oduševljenje prisutnih.

Gostima su se obratili i predstavnici Continental Adrie, Miha Gmajnar, regionalni menadžer prodaje dok je izvršni direktor Continentala za region, Pjotr Zolak, ovom prilikom uručio zahvalnicu za izuzetan rad Vujačić Company.

Vujačić Company je otvaranjem ovog objekta još jednom opravdala lidersko mjesto u ovom sektoru, vodeći računa o potrebama svojih klijenata.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Smješak
Gost
Smješak

Svaka čast!!!

Bungalov
Gost
Bungalov

A morate se širiti kad ste na emisiju dnevnica uplatili 30€

gagi
Gost
gagi

Srećno Vam bilo dobra kućo Vujačića.

Nikola
Gost
Nikola

A, dje, dje?????????????????????????

Wilkins
Gost
Wilkins

E Nikola, uglavnom napišu neke nebitnoće, da su lideri, pobrojaše goste, što se jelo, pilo, a đe ćemo kupit gume, NEMAMO POJMA !!!

Smješak
Gost
Smješak

U Zetu!!! Đe će drugo bit!!

123
Gost
123

Rad, red i disciplina. Čestitam.

Mladen
Gost
Mladen

Cestitam od srca .vi ste brend crne gore svaka cast

Eksplicitno
Gost
Eksplicitno

Jedva cekam kad procitam “Otvorila se proizvodna hala, ciji proizvodi su orjentisani za izvoz” , ali eto i ovo je “bar” nesto. Neka im je srecno!

Enigma
Gost
Enigma

Neka je srećno, stvarno urađeno na Svjeckom nivou!!!
Sto ce Vam Migo u prvim redovima misliće ljudi da ste Zećani 🤣

Aja
Gost
Aja

Neka im je srecno!

Vojo
Gost
Vojo

A dje se ovo nalazi umijete li napisati

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Mahala bb, 81304 Golubovci, Podgorica!

Neko
Gost
Neko

Ja nisam nikad čuo da postoje 47 godina?! Aj dobro.

Send this to a friend