Ekonomija

U Sutomoru realizovani značajni kapitalni projekti

U mjesnoj zajednici Spič-Sutomore realizovali smo značajne kapitalne projekte, investirajući u vodovodnu i kanalizacionu mrežu i u poboljšanje saobraćajne infrastrukture, saopštili su danas iz Opštine Bar.

Kako ističu, izgradnjom više od 11 kilometara vodovodne, fekalne i atmosferske kanalizacije, prepumpne stanice Botun i podmorskog ispusta Golo brdo riješeno je pitanje komunalne infrastrukture većeg dijela naselja.

“Izgrađena je pasarela na Jadranskoj magistrali, izgrađen podvožnjak za naselja Rutke i Gorelac i rekonstruisane brojne ulice, čime je povećana bezbjednost svih učesnika u saobraćaju i smanjene saobraćajne gužve, posebno tokom ljetnje turističke sezone. Novu dimenziju ovog turističkog mjesta daće izgradnja i adaptacija novih i postojećih turističkih objekata i kompleksa, a posebno izgradnja trga i šetališta, čiji se početak radova očekuje uskoro”, poručuju iz Opštine Bar.

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
papiricdps pticicaMoje imeIzvjestajPrc MNE
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
papiric
Gost
papiric

a nemojte o ocinjenom u sutomoru molim vas, uradili ste magistralu gore sto ste morali, sve ostalo macku o rep, ko god tuda cirkulise zna sto je sutomore nemojte nam mazat oci nekim motivacionim tekstovima

dps pticica
Gost
dps pticica

a ono setaliste sto ste sredili ahhahah

Moje ime
Gost
Moje ime

Sprdnja. Ništa nije završeno, šetalište je kao ratište.

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Koji vodovod koja prica ta bezvezna dje je vodovod za naselje suvi potok….drzavno zemljiste u djuricine vode uzurpirano a sve sto postoji od rasvjete struje vode je tamo a ova naselja koja imaju kuce zadnjih cetres god to nemaju

Prc MNE
Gost
Prc MNE

Je li kakvu ulogu u svemu ovome odigrao Frano i Vladi?

marko
Gost
marko

jeli moguce da u 21 vijeku primorska opstina nema vodovodnu i fekalnu infrastrukturu?

Bnjj
Gost
Bnjj

A šta bi sa Maljevikom.

Send this to a friend