Ekonomija

UNIQA nagradna igra do kraja marta

Nakon novogodišnje nagradne igre, koja je trajala od 21.decembra do 18.januara, UNIQA osiguranje nastavlja da nagrađuje svoje online klijente.

Do kraja marta, UNIQA će svake nedjelje uz polisu kuće ili stana srećnim klijentima pokloniti i mobilni teleforn Huawei P20 Lite.

Izvlačenje srećnih dobitnika je ponedjeljka u 12h,  a za izvlačenje dobitnika će se koristiti aplikacija https://www.random.org. Imena dobitnika će biti objavljeni na zvaničnom UNIQA website-u gdje se mogu preuzeti Pravila nagradne igre.

UNIQA osiguranje je prva i za sada jedina osiguravajuća kuća u Crnoj Gori koja omogućava klijentima da osiguranje kuće ili stana kupe online, sa bilo kojeg mobilnog uređaja, bez odlaska u poslovnicu.

Za izračunavanje cijene polise potrebno je svega par klikova: izabrati predmet osiguranja (kuća ili stan) i unijeti kvadraturu. Klijentima su na raspolaganju dva paketa (Komfort i Ekskluziv) sa različitim pokrićima osiguranja (od požarnih rizika, krađe, poplave ili drugih vremenskih nepodoga, odgovornosti prema trećim licima) uz popust od 10%, a moguće je osigurati nastanjene kuće odnosno stanove kvadrature do 130m2. Prilikom plaćanja potrebno je unijeti podatke sa platne kartice, nakon čega polisa stiže na vašu mail adresu.

Poklonite sebi i svojoj porodici miran san, osigurajte svoju kuću ili stan ONLINE: https://www.uniqa.me/online-kupovina/osiguranje-domacinstva

Send this to a friend