Ekonomija

URA: Kako vjerovati SD-u u bilo čemu, kad im predsjednik dokazano laže na sudu

Nakon što je SD izjavio da poslanik URA-e, Miloš Konatar nema problem sa menadžmentom Aerodroma Crne Gore i njegovom profesionalnošću, već sa činjenicama, a pogotovo onom da su Aerodromi, preduzeće koje vode Socijaldemokrate, najuspješniji u Crnoj Gori, reagovali su iz Građanskog pokreta URA.

“Milan Đaković kaže da su u toj partiji čekali svih 24 sata kako bi dobili odgovor iz stranke zaposlenih na aerodromu i vjerovali u tačnost izreke „strpljen – spašen“, pa uzaludno pomislili da ta grupica interešdžija može nekad i zablisatati”, kažu iz URA-e.

Dodaju da uspjeh u takvom preduzeću ne može da ne postoji, a da je ono čime se SD hvali poraz, ne nikako pozitivan bilans.

“Jer iz njihovih usta ne može nikada izaći istina, već samo laž. Jer im je i predsjednik personifikacija toga – takozvani predsjednik Skupštine koji dokazano laže na sudu. Kako onda da im iko vjeruje?“.

Poručuje im da snagu preusmjere na njihovog partijskog oca i njihove vjerne zakrpine sa kojima u konglomeratu čine vlast kako im ne bi dali u zakup aerodrome.

„Jer ukoliko ih daju u koncesije, vaša organizacija zaposlenih na aerodromima će nestati a dinastije porodica na upravljačkim pozicijama više neće biti. Pokušajte još možda da neku fakturu iz vaše partije platite računom aerodroma, što vam, zna crnogorska javnost, nije strana rabota“, zaključuje Đaković.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend