Ekonomija

URA: Kako vjerovati SD-u u bilo čemu, kad im predsjednik dokazano laže na sudu

Nakon što je SD izjavio da poslanik URA-e, Miloš Konatar nema problem sa menadžmentom Aerodroma Crne Gore i njegovom profesionalnošću, već sa činjenicama, a pogotovo onom da su Aerodromi, preduzeće koje vode Socijaldemokrate, najuspješniji u Crnoj Gori, reagovali su iz Građanskog pokreta URA.

“Milan Đaković kaže da su u toj partiji čekali svih 24 sata kako bi dobili odgovor iz stranke zaposlenih na aerodromu i vjerovali u tačnost izreke „strpljen – spašen“, pa uzaludno pomislili da ta grupica interešdžija može nekad i zablisatati”, kažu iz URA-e.

Dodaju da uspjeh u takvom preduzeću ne može da ne postoji, a da je ono čime se SD hvali poraz, ne nikako pozitivan bilans.

“Jer iz njihovih usta ne može nikada izaći istina, već samo laž. Jer im je i predsjednik personifikacija toga – takozvani predsjednik Skupštine koji dokazano laže na sudu. Kako onda da im iko vjeruje?“.

Poručuje im da snagu preusmjere na njihovog partijskog oca i njihove vjerne zakrpine sa kojima u konglomeratu čine vlast kako im ne bi dali u zakup aerodrome.

„Jer ukoliko ih daju u koncesije, vaša organizacija zaposlenih na aerodromima će nestati a dinastije porodica na upravljačkim pozicijama više neće biti. Pokušajte još možda da neku fakturu iz vaše partije platite računom aerodroma, što vam, zna crnogorska javnost, nije strana rabota“, zaključuje Đaković.

6 Komentara na "URA: Kako vjerovati SD-u u bilo čemu, kad im predsjednik dokazano laže na sudu"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend