Ekonomija Rekonstruiše se dionica preko Vojnog sela

Uskoro novi put od Plava do Gusinja, izabran izvođač radova

Uprava javnih radova izabrala je firmu „Omeragići i partneri“ doo Bar kao najpovoljniju za izvođenje radova rekonstrukcije puta Plav-Vojno selo-Gusinje.

Potpredsjednik Opštine Plav Nihad Canović kazao je da investicija od 3,5 miliona eura u rekonstrukciju puta u ukupnoj dužini od oko devet kilometara od Plava do Gusinja, preko Vojnog sela, jedna od značajnijih u posljednjih nekoliko godina.

“Zadovoljni smo što je Uprava javnih radova izabrala izvođača radova za preostali dio puta Plav – Vojno selo – Gusinje, dok posebno zadovoljstvo pričinjava informacija da je u pitanju kompanija čiji su vlasnici porijeklom iz ovih krajeva, što nam uliva dodatnu nadu da će izvedeni radovi biti visokog kvaliteta, kao i da smo dobili kredibilnog partnera na ovom važnom projektu. Imajući u vidu vrijednost projekta od oko 3,5 miliona eura, ovo svakako predstavlja jednu od većih investicija u plavsko-gusinjsku dolinu unazad nekoliko godina“, kazao je Canović.

Put od Plava do Gusinja, preko Vojnog sela u dužini od devet kilometara, već godinama se nalazi u lošem stanju, pa je rekonstrukcija ovog putnog pravca vijest kojoj će se obradovati stanovnici obije opštine.

Na tenderu za pomenuti putni pravac prijavlile su se tri kompanije, ali je ponuda firme „Omeragići i partneri“ doo Bar u iznosu od 3.497.448 eura izabrana kao jedina ispravna i najpovoljnija na tenderu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimus
Gost
Anonimus

Sanacija i ciscenje jezera je mnogo veci i preci poduhvat… ali gluvome sapni, corome namigni…

Subaša
Gost
Subaša

Da se brze donosi skank

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

3.5 milijardi za 9km….korupcija na djelu

Perisa
Gost
Perisa

Ko ce da ide tim putem kad DPS i njegovi sateliti (SD, BS, HGI, ALBANSKE) iselise taj narod tamo. A ovaj sto pise saopstenje obicni potrcko i prodavac magle.

Roki Balboa
Gost
Roki Balboa

Kakvi su ovi uhljebi DPS-a.Pojma nemaju.Rade sta im se kaze.E taj put od Plava do Gusinja je put iz nidje u nidje, samo ugradjivanje zna se koga.

Hazbo
Gost
Hazbo

Koje hvalisanje, kao da ga rade od svojeg novca, a ima I precih poslova od ovog puta, a I kome kad je stanovnistva sve manje.

Vidoje
Gost
Vidoje

Čemu ovo sad. Ima mnogo važnijih stvari za 3.5 mil. Put Plav-Gusinje koji se sad koristi, daleko je od lošeg.

BIHOR
Gost
BIHOR

Samo rasipaj

Send this to a friend