Ekonomija

Više od metar snijega na Vučju

Foto: Onogošt

Ski centar Vučje danas spremno dočekuje ljubitelje sportova na snijegu i rekreativce.

Snijega ima dovoljno, a staze su spremne za prve posjetioce. Interesovanje od jutros kako kaže PR skijališta Milena Dubljević je veliko.

“Velika i mala staza je spremna, tako da očekujemo dosta posla. Snijega je juče bilo nekih metar i 20 centimetara, tako da sasvim dovoljno. Restoran će raditi do 20 časova“, kazala je Dubljević.

Iako se juče na društvenim mrežama jedan dio posjetilaca požalio na neprohodan put do nikšićkog skijališta, Dubljević uvjerava da oni koji se odluče da vikend provedu na Vučju neće imati problema sa tim.

“S obzirom na samu poziciju Ski centra očekivano je da dođe trenutno do nekih problema, to je sve u najbržem roku regulisano, tako da sad nema problema. Putevi su čisti“, kazala je ona.

Cijena dnevnog ski pasa na velikoj stazi je 10 eura, a na dječijoj pet eura. Iznajmljivanje ski opreme za dan je 10 eura, dok su sanke pet eura. Sezonski ski pas košta 100 eura.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
nedeljko djuric
Gost
nedeljko djuric

jeste malo neuredjeno ali je priroda i snijeg predivan neopisiv! nemojte ici gore slabim kolima ja sam unajmio dzipa od autorentdoo i drugacije je nego sa manjim kolima.

Send this to a friend