Ekonomija

Vlada prodaje 1.088 kvadrata u Beogradu

Beograd

Vlada Crne Gore je odlučila da proda nepokretnosti u svojini države koje se nalaze u Beogradu, odnosno na Savskom vencu, ukupne površine 1.088 kvadrata. Početna cijena je 916.414 eura, navodi se u javnom pozivu koji je juče raspisan, piše Pobjeda.

Nepokretnosti se sastoje od kancelarijskih prostora od 650 i 247 kvadrata i podrumskog od 191 kvadrat.

Nepokretnosti će se prodavati na aukciji 20. septembra u Ministarstvu finansija Crne Gore. Na javnom nadmetanju mogu učestvovati sva zainteresovana domaća i strana fizička i pravna lica, uključujući konzorcijume, koja otkupe aukcijsku dokumentaciju, potpišu izjavu o čuvanju povjerljivosti podataka i koja uplate depozit u iznosu od pet odsto iznosa početne cijene ili 45.820 eura. Naknada za otkup aukcijske dokumentacije iznosi 1.500 eura.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mojsilović
Gost
mojsilović

Ne znaju bez prodat i pare u džep umjesto da je u vlasništvu Prve Banke pa da mu Blažo uvede novu LED rasvjetu i onda da se izdaje i da se prave pare Država ne zna bez da proda, pa dokle više ovako sve smo rasprodali.

petar
Gost
petar

hahahahaha…. Pogodite ko ce da po 100ti put prebaci nesto iz drzavnog u privatni sektor. Ovo je jedina drzava koja nema nista nidje u nijednu drzavu a njeni politicari duplekse po svijetu. To valjda mora tako😊

Joo
Gost
Joo

A koja to druga drzava ima ikakvo vlasnistvo igde u svetu….sa izuzetkom diplomatske imovine?…..sve ovo su repovi iz tuznog komunistickig rezima koji moraju biti odrezani…….

Ovako je bilo
Gost
Ovako je bilo

Joo, tužno je sada, a u ,,komunizmu” je bilo mnogo ljepše i veselije. Daleko je bilo od Švajcarske, ali i mnogo dalje od ovog čuda danas. Danas su svi obješenih noseva, niko ne zvižduće, a ako pjeva, misli se da je lud ili pjan.

Rožajac
Gost
Rožajac

Pare podijeliti za stanove i kredite lokalnim moćnicima

Primorje.
Gost
Primorje.

Opaaa.. eto da se kupe privatni dzipovi. I Vikendice u Bd. Mozda istim ljudima, sto ‘kupise’ one stanove za dz.

Još, još
Gost
Još, još

Dajte to Svetu i famelji, dok se ne snađu u bijelome svijetu.

Send this to a friend