Ekonomija

Voli proslavio 23. rođendan: Nagradili potrošače sa 20 odsto popusta

Kompanija Voli

Kompanija Voli juče je proslavila 23. rođendan u najvećem marketu ovog trgovačkog lanca Super Voliju u podgoričkom naselju Siti kvart.  Kupcima je na raspolaganju bio najveći broj artikala ponuđen sa cijenom nižom 20 odsto. Popustom nijesu bili obuhvaćeni samo proizvodi čija je cijena zakonski regulisana, kao što su cigarete, novine, elektronske dopune i slično.

Marketing menadžer kompanije Voli Olivera Šuškavčević navela je da Voli proslavlja rođendan na tradicionalan način, uz specijalne popuste za svoje potrošače.

“Naši potrošači su i očekivali ovaj popust i ovo je već naša standardna dobra praksa, tako da su u velikom broju odlučili da iskoriste zaista sjajne popuste. Naši potrošači su izuzetno zadovoljni ponudom i uslugom i to nas obavezuje da sljedeći rođendan sačekamo još pripremljeniji, kako bi što bolje izašli u susret svim njihovim potrebama”, kazala je Šuškavčević, i u ime kompanije se zahvalila potrošačima na povjerenju koje su pružili kompaniji Voli u prethodne 23 godine.

Ona je istakla da su u Voliju ponosni što je prisutan kontinuirani rast zaposlenih u ovoj kompaniji.

“Imamo rekordan broj zaposlenih do sada. U ovom trenutku imamo 2.116 zaposlenih, a taj broj će se rapidno uvećati jer upravo ovih dana zapošljavamo sezonske radnike za naše objekte na Primorju”, naglasila je Šuškavčević.

Ona je podsjetila da je kompanija Voli nedavno pokrenula plasteničku proizvodnju na poljoprivrednom dobru, u ulcinjskom Šaskom polju.

Šuškavčević je najavila da kompanija Voli priprema otvaranje novih objekata na Crnogorskom primorju u naselju Dobra Voda i na Luštici u okviru turističkog naselja Luštica Bej.

Rođendan kompanije Voli su svojim prisustvom uveličali i šampioni ABA lige, košarkaši Budućnost Volija, za koje je bila namijenjena posebna rođendanska torta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Пеђа
Gost
Пеђа

Voli je dobra kompanija.Srećan 23 rođendan.

Drpe Mandica
Gost
Drpe Mandica

Sve vas voli grupa Rolly

Milos
Gost
Milos

U normalni svijet su popusti i do 60 posto a mi se hvalimo sa 20 posto.blago nama sa nama . . . . .
.

Darko
Gost
Darko

Sto nepustate komentare ???? Da i vi niste na budzetu Monteputa ??

Rankovic
Gost
Rankovic

I obezbjedite parking za zaposlene, ili im nemojte davati da privatna vozila parkiraju na mjestu za istovar, pa onda robu istovarate na javnom putu !!!

Rankovic
Gost
Rankovic

Bolje da malo vise para ulozite u poslovne prostore u Budvi, a ne da blokirate javne puteve i istovarate robu na istima !

Darko
Gost
Darko

Ej Boki legendo !!! Pusti ti 20% nego ostavi nase pare iz Monteputa !!!! Bas si ti naivan !!!
Nego bice i sa tobom ko sa Pantom Matketom
Da se kladimo

Titigrad
Gost
Titigrad

Nece jer je voli drzavni projekat

Subasa
Gost
Subasa

Stam vas bilo, jeftinije je u Lakovic juce bilo sve sa regularnim cijenama nego ovo na 20%

Stari
Gost
Stari

E jesuse pretrgli ovdje niko ne zeli popust preko 20 posto.U normalnom svijetu popusti su i do 70 posto

Zdrav
Gost
Zdrav

Voli mora praviti super Voli i u drugim gradovima kako bi i oni osjetili kako Voli rođendan slavi. NEPRAVDA

Send this to a friend