Ekonomija

Voli zainteresovan za zemljište Radoja Dakića

Kompanija Voli Trade dostavila je ponudu od 5,65 miliona eura za kupovinu dijela zemljišta bivše fabrike “Radoje Dakić”, kazao je juče u Privrednom sudu stečajni upravnik tog preduzeća Mladen Marković, pišu Dnevne novine.

On je na otvaranju ponuda rekao da je Voli jedini ponuđač na tenderu na kojem se prodavala preostala imovina preduzeća po početnoj cijeni od 44,9 miliona.

“Voli je dostavio ponudu za kupovinu zemljišta ukupne površine 10.060 kvadrata za ukupno 2,85 miliona eura. Za drugo zemljište površine 9.900 metara kvadratnih, Voli je ponudio 2,8 miliona eura”, naveo je Marković, dodajući da ta kompanija za oba zemljišta ponudila 13 eura više od početnih oglašenih cijena.

Najkasnije sedam dana od otvaranja ponuda, kako je naglasio, donijeće odluku o pristigloj ponudi.

“Radoje Dakić” je u stečaju od 2016. godine zbog duga od 10,7 miliona eura.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Darko
Gost
Darko

Ma neka uzme Bokan ,,,, ej cuo sam da je Voli otvorio izvsne radnje za popravku cipela ,,,, i dvije dlasticarnice kod st Hamze, i covjece popravku vodokotlica i pisoara !!! Ma on je majka nasa !!!!! E jadna i zalosna CG a covjeku ponekad tesko pa mu Montrput priskoci u pomoc sa 700.000 800.000 nasih para !!! Grotica

Darko
Gost
Darko

A da i petarde covjek prodava ,,,, ima tu profita !!!!

Send this to a friend