Ekonomija

Vujović Konjeviću: Ostavite radnike Željezare na miru

Ivan Vujović, Foto: TVCG

Nakon što je ministar odbrane i funkcioner SDP-a Raško Konjević najavio krivične prijave ukoliko Skupština akcionara EPCG da saglasnost da se direktnom pogodbom od turskog partnera kupi imovina Željezare reagovao je predstavnik radnika te kompanijeIvan Vujović.

<<<Konjević: Ukoliko Skupština EPCG da saglasnost da se mimo zakona kupi imovina Željezare podnijećemo krivičnu prijavu<<<

“Povodom izjave ministra odbrane o zabrinutosti za budžet Crne Gore, a sve zbog najave o mogućoj kupovini imovine Željezare od strane EPCG , nijesmo vidjeli tu zabrinutost od istog kad je bio vlast ni vezano za budžet, a pogotovo za građane i radnike ove države. Sad kad ono što je prodala vlada čiji je on bio dio, a danas vidimo kakva je to bila investicija pokušava neko da vrati u državno vlasništvo i da spasi 230 porodica da ne budu socijalni slučajevi najavljuju krivične prijave”, naveo je Vujović.

Kaže i da bivša vlast nije podnosila krivične prijave kad nije ispoštovan investicioni ugovor, kad su radnici radili po 16 sati, kad su, kako kaže, ljudi povređivani i kad su ginuli zato što su bili premoreni.

“Samo da poručimo da nećemo dozvoliti nikome da od nas napravi socijalne slučajeve samo zato da bi neko zadržao svoje privatne biznise. Zato vas uljudno molimo da ostavite radnike Željezare na miru, ako vam nešto nije jasno dođite kao premijer kod radnika na krovu fabrike i objasnite njima kako im je bolje da budu socijalni slučajevi nego da budu zaposleni”, zaključio je Vujović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vukssnovic
Gost
Vukssnovic

Neka vas zaposle u CEDIS😅 ka sve litijase

Zoram
Gost
Zoram

Konjevic ti je naj manj problem
Veliki si da vjerujes u bajke..

bajo
Gost
bajo

da ste znali išta da radite ne bi ostali u željezari do danas a sada bi vodio željezaru.

Gospodine Vujoviću na biro kao i mnogi drugi nažalost ali toliko novca baciti jer projekat nema perspektivu , nije racionalno.

Poljoprivrednik
Gost
Poljoprivrednik

Vujovicu zarad licnog interesa bi urnisao drzavu sramota!

Dinamida
Gost
Dinamida

Vujoviću ostavi budžet (pare građana CG) na miru!

Budo
Gost
Budo

Što će ovaj…pa ni radnike Kap-a niko nije silu na sramotu vraćao na posao i kupovao firmu…no su bez pardona ih poslali njihovom krivicom kući…a mogli su da pomognu…i to 3 puta više ljudi…molim lijepo.

Send this to a friend