Ekonomija

Vuković: Borba za unapređenje prava zapošljenih obaveza je svih nosilaca javne funkcije u našoj zemlji

Ivan Vuković

Srećan Međunarodni praznik rada svim građankama i građanima Crne Gore, poručio je bivši gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković.

Vuković navodi da je borba za unapređenje prava zapošljenih obaveza je svih nosilaca javne funkcije u našoj zemlji.

“Ponosan sam na to što su, u mandatu prethodne gradske uprave, uprkos brojnim izazovima, povećane plate (prvo povećanje desilo se baš uoči 1. maja 2021. godine) i bitno unaprijeđeni uslovi rada zapošljenih u sistemu Glavnog grada”, kaže Vuković.

Uvjeren je da, kako dodaje, uz izuzetne prirodne potencijale i vrijedne ljude, Crna Gora ima sve što je potrebno da bude društvo blagostanja, bogata i srećna država.

“Da bismo ostvarili taj cilj, potrebno je da obnovimo kult rada, koji je postojao u nekadašnjoj Jugoslaviji, i da, posebno mlađim generacijama, ukažemo na obavezu doprinosa dobrobiti društvene zajednice. Da nam živi živi rad”, napisao je on na Fejsbuku.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivka
Gost
Ivka

Vi ste najbolji Gradonacelnik Pg.Ali nazalost C,Gora je veselo docekivala 1 maj dok dodjose ovi koje vam je ispod casti pomenuti i polako tooooonemo.

Tara
Gost
Tara

Bravo gospodine Vukovicu..vi ste bili dobar Gradonacelnik..sad idemo dalje..da nasa politika bolje napreduje..malo zesce..u odbrani nase jedine drzave CG..

Send this to a friend