Ekonomija

Vuković: Glavni grad ostvario više prihoda za šest mjeseci 2022. nego za čitavu 2018.

Foto: Ivan Vuković

Izvjesno je da će budžet premašiti 100 miliona eura, obaramo rekorde, kazao je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković povodom realizacije ovogodišnjeg budžeta Glavnog grada.

“Realizacija budžeta (prihodi) Glavnog grada Podgorice za cijelu 2018. godinu: 61,847,434 eura. Realizacija budžeta za prvihšest mjeseci 2022. godine: 62,875,924 eura”, napisao je Vuković.

Prema njegovim riječima, izvjesno je da će budžet premašiti 100 miliona eura!

“Obaramo rekorde! Podgorica nezadrživo grabi naprijed”, objavio je Vuković na Twitter-u.

Zahvalio se svima na tom dostignuću, pa poručio da bi do kraja decenije “Podgorica mogla postati najbolji grad za život u ovom dijelu Evrope”.

“Uz zahvalnost ljudima iz mog tima koji su omogućili da vam danas predstavim ovakve rezultate, uz zahvalnost svima vama koji ste dali značajan doprinos uspjesima grada, uz posebnu zahvalnost našim sugrađanima na podršci i pojerenju, želim da vam kažem da sam apsolutno uvjeren da bi, ukoliko se njen razvoj nastavi ovim tempom, a za šta postoje svi preduslovi, Podgorica do kraja decenije mogla postati ubjedljivo najbolji grad za život u ovom dijelu Evrope”, navedeno je na fotografiji koju je Vuković podijelio na svom Twitter nalogu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tivat - EU
Gost
Tivat - EU

Ovakam nam treba i u Tivtu !

Mare
Gost
Mare

Kako mladji kadar dps nastavlja stopama starih.Mimo ustava produzio sebe mandat za gradonacelnika.Ovo je kaubijska drzava.

Pggp
Gost
Pggp

Bravo ,samo bi valjalo da neko od stanovnika osjeti blagodati toga,sta ima obican gradjanin od ove informacije,ima li bar bolji rucak danas nego juce

Ekonom
Gost
Ekonom

Pod hitno da se pravi Moračko-zetsko dobro. Ako može Morsko, može i ovo. Uostalom, najveće pare su u Podgorici.

Milos
Gost
Milos

Dobar si ekonom a sad se zapitaj sto su najvece pare u Podgorici?

Grof moretti D
Gost
Grof moretti D

Svaka čast ivane.

Send this to a friend