Ekonomija

Vuksanović Stanković u Tivtu: Rasprodaju aerodrome, a građane niko ništa ne pita

Predsjednica Socijaldemokatske partija Draginja Vuksanović Stanković posjetila je Tivat u okviru kampanje “Crna Gora u pokretu”, a jedno od ključnih pitanja koje su građani apostrofirali je pitanje budućnosti Aerodroma Tivat.

“Dok je SDP bio u vlasti bilo je mnogo pokušaja od strane DPS da se otudje aerodromi kao jedan od ključnih resursa ove države. Nikada u tome nijesu uspjeli jer smo im uvijek stavljali do znanja da ni po koju cijenu nećemo dozvoliti rasprodaju aerodroma koja suštinski znači da se novac građana i ogroman profit ove kompanije sliva u džepove privilegovanih”, izjavila je predsjednica SDP.

Kako je istakla, krenulo se u rasprodaju aerodroma a da niko građane Tivta o tome ništa nije pitao.

“Oni će sklapati milionske poslove i rasprodavati aerodrome, oni će uz to otimati i vašu zemlju i misle da vi o tome treba da ćutite. SDP nikada nije ćutao kada je trebalo braniti dobra ove zemlje od njihovih rasprodaja I štetnih privatizacija, pa neće ni sada. Prije dvije godine pokrenuli smo peticiju da se vi gradjani Tivta pitate o vašem aerodromu i prikupili veliki broj vaših potpisa. Nastavljamo sa tom akcijom i tražimo vašu podršku da zajedno stanemo na put otuđenju aerodroma. Tražimo pravo da se gradjani Tivta pitaju i sami odluče o sudbini aerodroma”, navela je Vuksanović Stanković.

Predsjednica SDP je takođe podsjetila i na poklanjene miliona eura poreskog novca vlasnicima Porto Montenegra od strane lokalne vlasti.

“Dok naši penzioneri primaju mizerne penzije, dok nam je minimalna zarada najmanja u regionu, dok nam ljekari i omladina odlaze, a prosvjetari žive od ispodprosječnih plata, naša vlast poklanja bogatašima milione eura našeg novca. Nemamo ništa protiv da se grade rizorti kao što je Porto Montenegro ali imamo da se vlasniku oprašta dug na ime komunalija od skoro šest miliona eura. Umjesto da se tim novcem finansiraju novi vrtići,škole,domovi zdravlja, saobraćajnice vi, gradjani Tivta, ste odlukom naše vlasti taj vaš novac dali investitorima multimilionerima”, zaključila je Vuksanović Stanković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SlovenskaSparta
Gost
SlovenskaSparta

Drage, ti bogomi, vec u kampanju udarila… A pusti to, djavo ga ponio…Kolinda ce abdicirati a ti uporna…

Dkdk
Gost
Dkdk

Pitaj ti Ivicu Stanković muža….

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

bilo je njih još tu ali da bi ovi bili poljeviđeni stalo jedase slika njih samo petero daih je bilo svih šestero svi bi na fotografiji bili nekako manji bilo bi sabijeno dali je ovaj prvi onaj ugostitelj satove što umije popravit

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Zatucani…Aj polako

Bnjj
Gost
Bnjj

A njena stranka je arčila budžet 18god i snosi odgovornost kao i Dps

Vladika⛪
Gost
Vladika⛪

Generalizuješ, skloni tome što pominješ su odreda napuštili sdp. Kvalitetni i patriote su ostali u sdp. Dosta stvari koje rade su pogrešne, ali da su zlo državi radili to je jadno tvrditi.

Bnjj
Gost
Bnjj

Partije su uništile Cg, ne možeš se zaposlit ako nisi član stranke ođe, ovo za plate i penzije je istina, ni jednog investitora ovi naši nisu doveli osim u sezonske hotele i zgrade, odumiremo, demografski kolaps je u Cg, ođe ne živi više od 550 000 stanovnika, dovoljno je prošetati izvan Pg i videti život tamo

(18)➕
Gost
(18)➕

Partije čine ljudi, autohtoni ljudi. Ni Jenkiji ni Babuške ni vanzemaljci. Partije (sve) su iznjedrene iz stanovništava. Više te partije govore o nama nego o političarima iz tih partija.

Kole
Gost
Kole

Okupio se veliki broj članova i sipatizera, svaka čast!

prešo
Gost
prešo

Slabo ste informisani,izdaju se u zakup.
Nemojte da pričate neistine.

Pjer
Gost
Pjer

Ovaj Gosp Ilic sta ce sa ovima
Ili bilo skim u politiku
Nijemi nikako jasni

PetarPan
Gost
PetarPan

A čuš oni spriječili prodaju.Mala država kao Crna Gora ne može izdržati da ima avio kompaniju i aerodrome.Velike avio kompanije danas pucaju.Treba prodati obadvoje samo naći kvalitetnog kupca koji ima jevtin prevoz koji će nama biti od koristi prvenstveno za turizam…

Pripravnik
Gost
Pripravnik

Treba državu prodat’ što će ovo nama.

Send this to a friend