Ekonomija

Zakupci tezgi na podgoričkim pijacama zadovoljni radom, svi produžili ugovore

Gradsko preduzeće Tržnice i pijace je tokom decembra sa svim dosadašnjim zakupcima zaključilo ugovore o zakupu tezgi, lokacija i prostora za period od 1. januara do 31.decembra 2020. godine, saopštili su danas iz Glavnog grada, ističući da je potpisano više od 900 ugovora.

“Činjenica da su svi zakupci koji su do sada radili na pijacama produžili zakup pokazuje da su zadovoljni radom i da naši napori da stvaramo što bolje uslove daju rezultate”, navode u podgoričkoj upravi.

Ističu da su cijene zakupa ostale iste kao i u prethodnom periodu, te da se razlikuju u zavisnosti od toga u kom objektu se nalaze, površine prostora i slično.

“Zainteresovani za zakup tezgi i prostora mogu se informisati putem telefona 020-625-424, lično u upravi Društva u ulici Oktobarske revolucije br. 124, a “Tržnice i pijace” imaju i zvanične profile na društvenim mrežama. Pored zaključenja ugovora i zakupa na mjesečnom nivou, na svim zelenim pijacama postoji mogućnost i dnevnog zakupa tezge, rashladne vitrine u sektorima za prodaju mliječnih proizvoda i jaja i prodajnog mjesta u ribarnici”, naglasili su u Glavnom gradu.

Send this to a friend