Ekonomija

Željeznica uvijek bila simbol razvoja i prosperiteta Crne Gore

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 2. novembra-Dana infrastrukture i obilježavanju 100 godina željeznice u Crnoj Gori predsjedniku Odbora direktora Safetu Kalaču, izvršnom direktoru Ljubiši Ćurčiću, svim zaposlenim u društvu i partnerima uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Željeznica je u Crnoj Gori uvijek bila simbol razvoja i prosperiteta naše zemlje. Koristeći željezničke kapacitete, izgradili smo Crnu Goru i povezali je sa regionom. Posvećenost onih koji su gradili naše današnje željezničke kapacitete, odolijevajući najizazovnijim i najturbulentnijim vremenima, predstavljaju simbol zajedništva i pregalaštva kakav trebamo slijediti i u budućnosti”, naveo je Đukanović.

Prema njegovim riječima uvjeren je da će se, uz važeći strateški pristup ulaganjima i revitalizaciji željeznice, te njenu aktuelizaciju kroz regionalne inicijative poput Berlinskog procesa, vratiti njen stari sjaj i značaj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Sta to velis kukavce crni!

Nenad
Gost
Nenad

Obecaste vi mladi i lijepi 89te na jednom mitingu radnicima..nikad vam vise plata nece biti 1000 maraka. To je jedino sto ste ispunili..a za zeljeznicu milo nije ti dobro ni malo..tj nije nama dobro ..ako smo kao zeljeznica..

e, pa...
Gost
e, pa...

E, to je najveća (i jedina, vjerovatno) istina što si reka’ za ove 30 godina ! Taman kakva nam je željeznica, takva nam je i Država ! Mrtva trka, a ti si “najglavniji” i za jedno i za drugo ! Nijesam mislio da ću ovo ikad napisati, ali, svaka ti “čast” za ovo ! I da Bog da (am nijesam… Više »

Stari
Gost
Stari

Taman tako

Zabjelo je majk
Gost
Zabjelo je majk

Milo je prskaaa

Caka
Gost
Caka

Ali totalno

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Nije on nego mi.

-Muljavi-
Gost
-Muljavi-

Rekord čekanja voza mi je je bio 6 sati u Baru,inače od 2 do 3 sata ono svaki put,ee sad ako je ovome to simbol razvoja i prosperiteta što se on ne voza malo sa ovakvim simbolom.

Dusan
Gost
Dusan

A sta to rece moj mikasu hahahaha..

Rubljov
Gost
Rubljov

ako je zeljeznica simbol razvoja u CG onda smo ga ugasili…

Send this to a friend