Ekonomija

Žugić: Irena Radović iznijela niz neistina, bila je favorizovana u odnosu na ostale viceguvernere

Guverner Radoje Žugić

Guverner Centralne banke Crne Gore Radoje Žugić je danas pred sudijom Osnovnog suda u Podgorici, Mladenom Grdinićem, u skopu svog iskaza negirao jučerašnje navode bivše viceguvernerke Irene Radović. Radović je tokom jučerašnjeg suđenja iznijela niz optužbi na račun Žugića, i između ostalog kazala da je od nje tražio da “smješta ljudima”. Guverner je rekao da ga Radović  optužuje bez dokaza.

<<<Radović: Guverner tražio da smještam ljudima; Žugić: Ona optužuje bez ijednog dokaza<<<

Žugić je posebno naglasio i da je Radovićeva bila favorizovana u odnosu na ostale viceguvernere, te da je na njen zahtjev odobravao školovanje u Frankfurtu, kao i kurseve u Beču.

“Govoriću na bazi činjenica i na osnovu materijalnih svjedoka. Ja sam u svom mandatu prvo naimenovao tužilju za svog savjetnika nakon toga predložio sam njeno unaprijeđenje na funkciju viceguvernera. Radeći kao viceguvener ja sam davao punu podršku i ona je u početku lijepo sa mnom sarađivala. Sve opravdane zahtjeve ja sam odobrio. Gospođa Radović je u odnosu na dva druga viceguvernera bila blago favorizovana. Sve sam ovo uradio zbog kasnije efikasnijeg obavljanja posla u CBCG”, istakao je Žugić.

Guverner je rekao da ne isključuje mogućnost da je odobrio i određene neopravdane zahtjeve. Radovićeva je juče u svom izlaganju kazala da je bila manje plaćena od ostala dva viceguvernera. Žugić je rekao da to nije tačno.

“Što se tiče zarade bila je favorizovana u odnosu na druga dva guvernera. Mislim da je u periodu dok je tužilja obavljala poziciju viceguvernera imala nešto veću zaradu od viceguvernera Radonjića, a nešto nižu od Nikole Fabrisa zato što su imali različit minuli staž i razliku u akademskom zvanju. Favorizovana je u dijelu što nijedan viceguverner nije imao plaćena školovanja. Njoj su plaćena četiri školovanja za razliku od ostalih kojima nije plaćeno nijedno. Za vrijeme obavljanja funkcije imala je 12 službenih putovanja, za razliku Miodraga Radonjića koji je imao jedno, a Fabris 11 pri čemu dodajem da je Fabris imao četiri putovanja preko Vlade”, kazao je Žugić.

Žugić je danas istakao da u periodu dok je Radovićeva obavljala funkciju viceguvernerke sa njom nije imao nikakav razgovor u kojem je sugerisao da je potrebno izvršiti ponovnu kontrolu jedne domaće banke.

Kad je riječ o kontroli strane banke, Žugić je rekao da je tačno da je u vezi sa tom bankom od više klijenata dobio informaciju da je izvršeno krivotvorenje ugovora o kreditu.

Zatim je, kako je rekao, sugerisao tužilji da izvrši kontrolu te banke, smatrajući da se tu radi o nedostatku interne procedure o upravljanjima rizicima.

Žugić je negirao navode da je zahtijevao od tužilje da direktoru strane banke “nađe nešto”.

“To nije tačno. Ja sam rekao” istražite to”. Da pojasnim. Prva revizija u toj stranoj banci nije našla nepravilnosti. Ja ne znam da li je i bilo moguće da se tom revizijom otkriju nepravilnosti. Ja sam u svom kabinetu imao građane koji su se meni lično žalili da su prevareni. Zbog toga sam naložio ponovnu reviziju. Na moj zahtjev, ponovnom revizijom otkriva se da je jedan službenik krivotvorio 102 ugovora i time nanio štetu od više miliona eura na račun te banke”, kazao je Žugić.

Žugić je dalje u svom iskazu naveo da je znao da Radović za nova zaduženja nema dovoljno radnika, te da joj je pružio potpunu podršku.

“Znao sam da tužilja za obavljanje novih zaduženja nema dovoljno radnika te osim što sam dao podršku da zaposleni iz sektora supervizije banaka mogu da pređu u njen sektor, što sam istakao na više kolegijuma Centralne banke. Odobrio sam i formiranje radnih grupa i zadužio sve sektore na punu podršku tužilji, a nakon toga odobrio i interni oglas za zapošljavanje u tom sektoru. Nakon dva dana u mom kabinetu obavljen je razgovor sa tužiljom, a u prisustvu viceguvernera Radonjića i direktora Radoice Luburića, kao da sam znao da će nešto da se desi. To definitivno nisu bili razgovori u četiri oka, kao što tužilja navodi”, kazao je Žugić.

On je objasnio da mu se tužilja obraćala imperativnim tonom i da je od njega zahtijevala da izvrši sve njene zahtjeve, a najviše je insistirala da zaposli za stalno Mirjanu Gazivodu koja je tada bila strani državljanin sa privremenim boravištem.

“Ja sam odgovorio da ću izaći u susret koliko mi zakon dozvoljava te sam elaborirao moje mišljenje preko primjera koji mi se desio dok sam upravljao Fondom PIO i imao takvu grešku zbog čega je protiv mene podnijeta krivična prijava. Govorio sam najblažim mogućim tonom, što mogu da potvrde svjedoci. Irena Radović to nije željela da shvati i ponavlja mi stalno “obećao si obećao si dok smo se dogovarali oko novog sektora”. Tada je viceguverner Radonjić njoj kazao – guverner vam je rekao da će izaći u susret koliko mu zakon dozvoljava. Tužilja se tada prema vicegucerneru Radonjiću počela ponašati na jedan, blago rečeno, neprijatan način koji ja nikada nisam vidio. Izgovorila je takve gadosti koje nikada nisam čuo i to je bilo potpuno nepoštovanje ni guvernera, ni kabineta, niti kolega u kabinetu”, istakao je Žugić.

Žugić je dodao da je pored svega toga dogovor ostao da se tužilji izađe u susret koliko zakon omogućava i to je rezultiralo time da je ugovor zaključen u popodnevnim časovima.

Kada je u pitanju zahtjev MANS-a i kao i zahtjev Irene Radović da se izvrši uvid u personalni dosije na ime guvernera i vicegucernera, Žugić je rekao da se u početku složio sa tim, ali je, kasnije Savjet CBCG odbio taj zahtjev.

To što je sada u ovom svojstvu u sudnici, kako je rekao Žugić, prvi put mu se dešava u životu, iako je čitavog života bio na rukovodećim pozicijama.

Suđenje će biti nastavljeno 22.februara.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sloba
Gost
Sloba

Irena maltretirali si svakog ko je radio za tebe ikad a cim tebi nesto nije po volji odmah dizes tuzbu. Zasluzila si ti 10 puta gore

Dejo region🕯
Gost
Dejo region🕯

Ima li koja sa mnom da ide na Maršalska ostrva.

Jokic
Gost
Jokic

Kako to mislis” favorizovana”… ju ju.. na koji nacin????

Mila G
Gost
Mila G

Žigić Samo mlati bez dokaza, ostavkaaaaa!

Patriota
Gost
Patriota

Predsjedniće DJukanoviću treba da podvučete crvenu liniju za sve ljude koji su blokirali institucije jer su oni karcinom razvoja države Što prije to uradite to če biti bolje za našu državu , za našu mladost . Moja porodica nema rezervnu državu (ni Sbijansku, niti Rusku ,niti Britansku, niti Švajcarsku ) i hočemo da živimo pristojno svi koji volimo Crnu Goru… Više »

Toni
Gost
Toni

E moj patrioto, našao si crkvu đe ćeš da se moliš.

MolicuLijepo
Gost
MolicuLijepo

Evo vidim da je Zugic izjavio da joj je ispunjavao sve zahtjeve ukljucujuci i “casove meditacije” . Pa stvarno sta je ovo!?!

Protokolarka
Gost
Protokolarka

Evo Ane Scepanovic i botova

MolicuLijepo
Gost
MolicuLijepo

Ja sam musko ali pozdravi mi tu Anu ako je cemu 🙂

Alfa 2
Gost
Alfa 2

Favorizovati nekoga na poziciji viceguvernera, ko nema dana iskustva u bankarskom sektoru je po meni krajnje neozbiljno, pa koristila ona jezik u sedam ili stosedam zemalja….

Dante Aligijeri
Gost
Dante Aligijeri

Koliko ja shvatam cjelokupni situaciju, zena hoce samo da zastiti svoj integritet i dostojanstvo koje joj je oduzeto samo zato sto ne radi po pravilima (koja su protiv zakona) od strane pojedinca koji drzi sve banke pod sobom i manipulise kompletnim sistemom. Za sve se pita jedan pojedinac, citava mu familija radi u CBCG dok u normalnim bankama kao na… Više »

Missy
Gost
Missy

Niko nista nije iznio protiv nje? Pa nece biti:
1)postavljena bez jednog dana iskustva u bankarstvu,
2) u Francuskoj pravosudno osudjena za mobing sluzbenice u ambasadi, 3)poznata kao nekorektna prema saradnicima itd…

Podrska Zugicu
Gost
Podrska Zugicu

Upravo tako. Zena je pokrenula sudjenje i govorila cio dan, da jednu optuzbu nije stavila na sto sa dokazom. Sta ces vise?

Protokolarka
Gost
Protokolarka

Opet Ana Scepanovic sa vazda istim lažima

Dejo region🕯
Gost
Dejo region🕯

To je moj broj ulice.

Nekompetencije
Gost
Nekompetencije

Mila K je djeluje obrazovano ali konfliktno-…zato je niko ne angažuje od finansijskog sektora…ovo je već lični nivo….a Irena zna jezike, a od bankarstva nije imala ni dana iskustva-upitno je da je uopšte bila Viceguverner za kontrolu banaka…

Balsa
Gost
Balsa

A sa srecom neko normalno da objasni stvari bez velikih parola

Mila K
Gost
Mila K

A ako nije Mila Kasalica?

Morpheus
Gost
Morpheus

Cujes ona pita za sebe je li-pa jesi li ili ne? I reci konkretno

Nepoznati
Gost
Nepoznati

ja ti radoje sve vjerujem. ali prvo da nas prosvijetlis sta ste to raspravljali na Baliju sa svjetskom bankom i jeli sva tvoja familija morala sa tobom da ide na Bali

Dante Aligijeri
Gost
Dante Aligijeri

Morao je i buduci zet 😂 kosarkas radi u CBCG 😂 …ne znam igra li ili sjedi na klupu samo? 🙄

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Di kej rece da je zuga jedan od pipaka hobotnice.a i faca mu govori sve.

kole
Gost
kole

Sve vjerujem i njemu i njoj. Duboko treba da se zamislimo u kakvom ambijentu zivimo. Svi nesto kritikujemo ovoga ili onoga,a oni su nase ogledalo. Vecina nas da dodje na kakvu znacajniju funkciju ponasali bi se isto. To je u mentalitetu Crnogoraca,dok se busamo u grudi junacke jednom rukom,drugu zavlacimo u tudji dzep..Cast manjini koja je na marginama drustva. Pogledajte… Više »

Kako Dusko?
Gost
Kako Dusko?

Od Radoje?

vjecna da je
Gost
vjecna da je

da ma pravde i tuzioca za ovo bi odmah uhapsio i njega i nju pa bi krenuli naprijed kao drustvo….isto kao u slucaju knezevica i djukanovica la daleko smo mi i od drzave i od pravde

Enigma
Gost
Enigma

Prejeli ste prwzasitili ničim zasluženo uživate u plodovima ove Države, Sram Vas bilo i jedno i drugo. Crna Gora je vječna🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Mila K
Gost
Mila K

Hahaha Favorizacija nije ono što je priroda i suština nečijeg posla. Iz svake guvernerove rečenice se uviđa zašto ju je targetirao- nije tražila dozvolu da radi svoj posao, a to je smrtni grijeh u društvu okovanim poltronstvom partijskih moćnika. I baš treba da ju je sramota- govori tečno par jezika. Bruka jedna. Kako je to nemoralno i nepošteno i nečojski… Više »

Balsa
Gost
Balsa

Mila K a da procitas malo odgovore na tvoje komentare? Vidis li da je svima dosadilo koliko uporno napadas Zugica, ocito te nesto boli? Jel tacno ovo za 2011tu sto je rekao Mili K?

b
Gost
b

jedino sta je ocito da to sto pise mnogo boli radoja

Morpheus
Gost
Morpheus

To sto govori par jezika je referenca za prevodioca a ne za viceguvernerku draga Mila. Je li imala bar 1 dan iskustva u bankarstvu prije ovoga?

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Mila, kao i uvijek do sada jasna u svojim komentarima. 👏👏👏
Mislim da zena govori 6-7 jezka. 🤔
Sramota da za takvu osobu kazes da je nestrucna. Niko ne komentarise da je tuzilastvo odbacilo krivicnu prijavu Zugica zbog njene povrede tajnosti dokumenta. Sto je rekao u skupstini kao jedan od razloga za razrjesenje.

Balsa
Gost
Balsa

Evo Eliminator ja kazem da je skroz nestrucna bila za bankarski sistem i finansijsko poslovanje jer nije imala dana radnog iskustva u tom sektoru do postavljenja! Bila je diplomata 15 god. I kakve veze ima koliko govori jezika? Hoces li agnazovati advokata koji govori
4-5 jezika ali nikad nije branio slucaj u zivotu zato jer je poliglota?

Tomos
Gost
Tomos

Lako je ovo provjeriti, vidjeti uplate za školovanja, vidjeti da li je putovala toliko puta, zvati te svoje drugih kao svedoke. Ovo što je iznio, lako je provjerljivo. Neka ona dokaže svoje tvrdnje…

Darko
Gost
Darko

Kupio ti Žugić gume, a Tomos! Zimske?

Tomos
Gost
Tomos

Dokaži… ili me tuži za mobing ako nemsš što drugo u tom momentu…

Missy
Gost
Missy

E nekom je dzabe i skola i sminka i funkcija…

Zeljka
Gost
Zeljka

Da li je moguće da je dotična izjavila da je “dobila nksioznost zbog lošeg kabineta i astmu zbog vlage” – a ja gledam majku koja radi na kasi u prodavnici na noge po 12 sati! STID!!!

Veselinka
Gost
Veselinka

A je li, moja Zeljka?

Aleks
Gost
Aleks

kad ste prvi put culi za rijec TUZILJA? 😀

Mujica
Gost
Mujica

Ovdje bi više odgovarala riječ tužbalica odnosno narikača

Sefket
Gost
Sefket

Krivi smo mi gradjani Crne Gore za ovaj nesojluk sto DPS a i opozicija 30 godina cine.

Mppg
Gost
Mppg

Ja mislim da je dosta svega,treba da nešto više mijenjamo nekako a kako boga pitaj.
Ovo je javašluk posta’.pi istraga se istražili dabogda :)))

wnk
Gost
wnk

Nešto nije u redu koje god da je istina. Nije dozvoljeno favorizovanje kao ni mobing. Preispitaj se Žugiću sam, ako te sud ne idpita.

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Onda si i ti zugicu kriv jer si je favorizovao,ostavka zugicu je jedini moralni odgovor na ovo

Morpheus
Gost
Morpheus

Suprotnost mobingu je favorizovanje. Da za to postoji kazna Irena Radovic bi bila odavno optuzena jer je postavljena na funkciju koju ne zasluzuje jer nije imala nikakvo prethodno iskustvo da kontrolise banke. I sta je konkretno mobing bio u svemu ovome, to sto je imala 2 poslvna puta manje ili nije shvatala sta joj je nalozeno da uradi?

Pišonja i Žuga
Gost
Pišonja i Žuga

Je li ti poznata ova pjesma?

Morpheus
Gost
Morpheus

Za saku dolara…a tebi taj film botu?

Pišonja i Žuga
Gost
Pišonja i Žuga

Obožavam filmove Leonea i muziku Morikonea, ti si iz Dobar, LOŠ, zao!

Migo
Gost
Migo

Sto radi Zugicev bot Morpheus samo napada ili Milu Kasalicu, ili Radovicku ili bilo koga da zastiti lik i djelo kriminalca

Morpheus
Gost
Morpheus

Koje ste vi face sto imate nickove Milo Migo Dps i sl a napadate vladt. Jaooo koja fora! I provjeri botu mali moje ostale postove pa vidi jesam li iole pro vlasti. No ja mislim svojom glavom a kao ti ne po nalogu i za sendvic

Stockholm
Gost
Stockholm

Za to ” favorizovana” neko treba da dobije zatvor!

Budi
Gost
Budi

A,zasto? Zar nije ljudski pomoci?

CiNick
Gost
CiNick

Nije rečeno da je favorizovana tendenciozno, već efektivno, tj nije postojala namjera, već zbirom beneficija djeluje kao da je bila favorizovana. I to s toga jer je bila nezajažljiva, dok kolege nijesu imali tolike apetite. A, guverner da joj učini sad se vata za glavu.

Dzed
Gost
Dzed

Moj Zugicu, Radovicka je poznati strucnjak i to se zna. To sto si ti maksimalno mutan tip zajedno sa tvojim burazom je problem, nadam se da si ti sledeci u Zusp.:):)

Morpheus
Gost
Morpheus

Ajde molim te objasni nam u cemu je ona to poznati strucnjak

Dante Aligijeri
Gost
Dante Aligijeri

Morpsheus, Batali malo, jesi li na platnom spisku Zuge?

Morpheus
Gost
Morpheus

Nisam Dante ni na cijem a ti? Cak se i slazem se sa tvojim prethodnim odgovorom pa mi glupo da se prepirem sa tobom .

Mili K
Gost
Mili K

Strucnjak za sta? Za diplomatiju – mozda, za skandale i propratne diplomatske note – sigurno, a za bankarstvo je ocigledno morala na ubrzanu prekvalifikaciju. Sta god mislio o Zugicu, velicanje Radovicke poootpuno obesmisljava kritiku.

Dante Aligijeri
Gost
Dante Aligijeri

Mila K, bili ste mi jako zanimljivi do skoro, bio sam misljenja da ste borac a u sustini vi hranite svoj ego kritikujuci svakog ko je u necemu uspio. Nazalost, istrazivajuci vase clanke u kojima ima dosta istine, preovladava kritika. Jos ne cuh i ne vidjeh da ste nekog pohvalili ili ste vi jedini dobri za sve? Niko drugi ne… Više »

Balsa
Gost
Balsa

Mili K skroz si u pravu… problem je veliki manjak kredibilteta Radovicke da ona ikoga napada. Ljudi odmah skoce protiv vladti i nije im ni cudo poslije 30 god ali u ovom slucaju napada ih em osoba koja je njihova em osoba koja nema za to kredibilitet

irvas
Gost
irvas

,,Lisice sa vrata mogu da padnu i na ruke ”

fake_news
Gost
fake_news

recimo, zanimljivo je još i to: jel tužilja strani državljanin? da li se supervizorska objektivnost gubi ili pojačava usled privatnih veze sa izvrsnim direktorima banaka? Viđesmo da je Borko šefom zvao DK-a… kako ga je oslovljavala IR? kako oslovljava izvršnog CKB-a?

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Skocio ti je koeficient za platu. 🤣 odmori sad prstice

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Sturo, maliciozno, vec vidjeno izlaganje i uporedjivanje koje je neuporedivo.
Lazno svjedocenje je krivicno djelo. U pamet se zaposleni CB.

BosaNova
Gost
BosaNova

Zasto mi blokirate komentar?? Irena Radovic misli ako ima jaka politicka ledja da moze da se ophodi bahato i izgura svaki svoj hir. To joj je polazilo zarukom u diplomatiji ali Centralna Banka zahtjeva konkretno znanje a ne samo opstu pricu. Ostaje pitanje kako je ona bez dana radnog iskustva u bankarstvu uopste postavljena na tu funkciju. Nije ni cudo… Više »

Nika vise 1918-
Gost
Nika vise 1918-

Znala je o tome koliko i Zugic. Govori dva strana jezika perfektno i nije zastidje kao Zugic kad se sretne sa stranim predstavnicima. Sta moze covjek osim racunovodstva da zna o centralnom bankarstvu ako ne razumije englski jezik? Na stranu to sto je CBCG institucija koja nema monetarnu vlast.

BosaNova
Gost
BosaNova

A meni odusevljava kad neko kaze:on/a je veliki strucnjak-govori jezike! Pa ajde tom logikom podji kod doktora da te operise koji to nikad nije radio govori par jezika. Ima itekako potrebe za znanjem u bankarskom sektoru i nije laka oblast, nego je kod nas sve devalvirano

Komentator
Gost
Komentator

Vasa procjena njegovog znanja jezika mu sigurno jako mnogo znaci..

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Upravo tako.
Zamisli koliko su kostala ta njena “usavrsavanja” … 12 putovanja u inostranstvo x devizne dnevnice x ko zna sta.
Ko je sve to finansirao???
Mala od skandala, I.Radovic, je bila cak i ambasadorka u Parizu.
Mozete misliti koliko se tamo troskarilo i bahatlo.
Mada…imala je od kogauciti diplomatsku skolicu …

boki
Gost
boki

“zahtjeva konkretno znanje”. Briga me za ovo oboje, oči povadili, ali u CB se zahtjeva “konkretno znanje”, hahahaha. Jes, ona mamina i tatina djeca tamo su mi baš puna konkretnih znanja.

anci
Gost
anci

upravo to, to niko ne pominje, neko je podrzava a cidimo nasla i novi posao od par hiljada eura plate, plusu veze…

wnk
Gost
wnk

Zato što ne vidiš da su isti, pa se polako razotkrivaj. Padaju ka barski čempresi.

Mila K
Gost
Mila K

Ako je ono ljetos bilo favorizovanje, onda je dobro- guverner je priznao da ne zan sta je posao CB CG.

I ako je strogi rad sa guvernerom, njegovo svodjenje od sadasnjih viceguvernera u sopstvene papucice, onda smo stvarno na “pravom” putu smirivanja trzista a zbog krize izazvane necinjenjem CB CG.

Balsa
Gost
Balsa

A zasto ne komentarises to da gdja Radovic nije imala dana iskustva u bankarstvu prije postavljenja? I da su joj kao viceguvernerki trebala brojna doskolovavanja jer je se nikad nije time bavila (i da imala cak i vremena za njih)? Tvoj svaki komentar se samo svodi na novi napad na Zugic

Morpheus
Gost
Morpheus

Ko o cemu Mila K o Zugicu

Kiko
Gost
Kiko

Ko o čemu Morpheus o Miloj, batali malo, ide ti Zugic…

fake_news
Gost
fake_news

odgovorite na prava pitanja: ko je nju predlozio za vcg bez znanja o materiji i zbog koga je morala biti blago favorizovana? koliko su kostale te njene edukacije (viceguvernerka pripravnik pa mora na edukacije), da li je i koliko Knezevic i nju podmazivao da se ne pojave neki uzirci u izvjestaju? Koliko je tu nula u opticaju?

Milica
Gost
Milica

Ako nije bilo kontrole 3 godine i Zugic preuzeo Kontrolu banaka 2017, pričaš gluposti Tanja T

Boom92
Gost
Boom92

Ljudi podrzavaju svaki proces koji je protiv ove vlasti jer im je dozlogrdila. Ali Radovicka stvarno ne moze nikome da drzi slovo o mobingu i profesionalizmu. Ona je licno osudjena za mobing u Francuskoj i opste poznata kao vrlo neprijatna i osiona prema podredjenima

BosaNova
Gost
BosaNova

Irena Radovic misli ako ima jaka politicka ledja da moze da se ophodi bahato i izgura svaki svoj hir. To joj je polazilo zarukom u diplomatiji ali Centralna Banka zahtjeva konkretno znanje a ne samo opstu pricu. Ostaje pitanje kako je ona bez dana radnog iskustva u bankarstvu uopste postavljena na tu funkciju. Nije ni cudo da je trazila da… Više »

Podrska Zugicu
Gost
Podrska Zugicu

Botovi koji su placeni 7eura po postu da pljuju postenog covjeka koji brani instituciji, zemlju i svoju cast i ime od lude gospodje tuziteljke, su preplaceni jer su potpuno nekreativni.

Svaka cast za Vas, Zugicu!

BosaNova
Gost
BosaNova

I ja mislim da Irena Radovic jedna veoma nekoretkna i preambiciozna osoba ali bas nije u redu da je nazivas ludom ni nju ni nikoga. Da sam admin izbrisao bih ti post

Nemam pojma
Gost
Nemam pojma

Ovo je bice sam sebi dao podrsku!

Mila K
Gost
Mila K

Ja nisam bot i nemam para, ali znam da Vam je ovo podrzavanje neljudska i neprofesioanlna etiketa, prije svega guverneru.

fake_news
Gost
fake_news

a tvoje blaćenje je ljudsko i profesionalno, ajde molim te – previše je

Nepoznati
Gost
Nepoznati

Imas serijal mehanizam rtcg. Toliko o postenju guvernera

fake_news
Gost
fake_news

meštri od haje i propagande, zar vas toliko uzbuđuje ako postoji neko ko misli da je gnusna vaše nesojsko blaćenje jednog čovjeka i njegove porodice? jel vas prođu žamrci i zasvrbe prsti da se mora krenut u kontru? izgleda vas je baš pogodio ovaj komentar o preplaćenosti!

Balsa
Gost
Balsa

A ti Mila K(asalica) bukvalno si na svakoj vijesti dje se pominje Zugic prisutna da das negativan komenar. Sta tacno je tvoj problem sa njim?

Mili K
Gost
Mili K

Ako to jeste stvarno kasalica – njen problem je sto 2011 nije uspjela da se zaposli u cbcg.

Sanja
Gost
Sanja

Hahaha, sad je sve jasnije!

Goga
Gost
Goga

Laz opet botova Zugicevih

Mila K
Gost
Mila K

A ako nije Mila Kasalica?

Goga
Gost
Goga

Sjedi u CBCG i cekaj novog guvernera 🙂

Intel
Gost
Intel

Bot si i placena si od Vijesti da mucis narod tvojim kilometarakim komentarima… Ima jos koji ekonomista u CG sem tebe pa evo cutimo a to kao jesi a znas sve. Sedi 1+ imas

Gole
Gost
Gole

Miloj K kapa dolje za sve!!!
Da je vise ljudi kao Mila

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Ako ti vidis u ovom covjeku cast i postenje, velika je muka na tebe.
Ali i takvi zivotare bez drustvenog doprinosa.

Pošten čovjek
Gost
Pošten čovjek

Pošten ne može biti nikako, ako je sagradio vilu u Krašiće i uša0 sa pontom u more, ako je kod Kneževića doktorirao i ako je, kako on kaže “favorizovao Radovićku u odnosu na druge guvernere”. Ko je njemu dao za pravo, ako je ovo tačno što kaže (ja mu ne vjerujem) da favorizuje bilo koga? Nije CBCG privatni lokalni fudbalski… Više »

Nepoznati
Gost
Nepoznati

I trajekt kamenare-lepetane je prodao za obveznice stare stednje bez saglasnosti upravnog odbora pio

ANA
Gost
ANA

Kada covjek zeljan svega dodje do tacne sa kolacima on se prejede iz halapljivosti i ………..Ne treba ljudima koji su se okupali kao studenti prvi put u more dati moc.Tu su Krasici ,gliseri ,doktorati i kolonska voda Pitralon FUJ…..

Karlito
Gost
Karlito

Na zapad ako je banka favorizovana u odnosu na druge slijedi istraga i velike kazne a akteri zavisno od tezine djela i zatvor

Vanja
Gost
Vanja

Ovu igru igra mojkovacki klan!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

“materijalni svjedok”.
Oplakah.

mirko
Gost
mirko

a muci zugicu

Cevo
Gost
Cevo

Kad ce VDT Knezevicu da ponudi da bude svjedok saradnik.

alo
Gost
alo

Nikad a mozda ni tada

Vujović
Gost
Vujović

A što kažu ŠON i Miketić na ovo. Imsju li oni odgovornosti zs ovi prevaru oko kredita. Pa to je trajalo punj godinu. Damo su platili šalterski radnici ni krivi ni dužni.

Middle Finger
Gost
Middle Finger

“Cuveni” Fabris koji dobija drzavnu pomoc od 500€ a prima ko zna koliko kao viceguverner!

Pišonja i Žuga
Gost
Pišonja i Žuga

Je li dobio pomoć za drva kao socijalni slučaj?

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Kako ne! Objasnio je da je to za neku knjigu sto je izdao. Kobajagi

Šegač
Gost
Šegač

Koliko knjiga ima metara?

vesko
Gost
vesko

A zasto je bilo potrebe da bude favorizovana?

Prc CG
Gost
Prc CG

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kako si smijesan Žugići,polako ne zuri doći ćeš i ti na red.

EriD
Gost
EriD

Ihh, kako će polako u zatvor Milo, Migo, Žugić, Katnić, Šegrt…DPS u rasulu…

mirko
Gost
mirko

I dva Duska

Sefket
Gost
Sefket

Dugouska

Psihijatar
Gost
Psihijatar

Bolje pogledaj svoj DF koji je ne u rasulu, nego u bunilu.

Send this to a friend