Grad

Besplatno NLP Info Veče u Podgorici i Tivtu

Besplatno NLP Info Veče, o vodećoj svjetskoj metodologiji za lični i porfesionalni rast i razvoj, održaće se u ponedjeljak, 3. aprila, s početkom u 19 časova, u Podgorici u Atlas Capital Centru – Hotel Centre Ville, kao i u utorak, 4. aprila, s početkom u 19 časova, u Tivtu u Jahting klubu Porto Montenegra (bivši Dom Vojske). Svi posjetioci će imati prilike da se informišu i o sertifikovanoj edukaciji NLP Practitioner, koja startuje 8. i 9. aprila u Jahting klubu Porto Montenegra u Tivtu.

Međunarodni NLP Trainer & Coach (IANLP), Milica Lava Nikolić, uz mnoge druge gostujuće predavače, vodiće sertifikovanu edukaciju NLP Practitioner, kao i besplatno NLP Info Veče na kojem će svi posjetioci imati priliku upoznati se sa osnovama NLP-a ali i konkretnim alatima koje će odmah biti u mogućnosti primjeniti i osjetiti dobrobiti NLP-a. NLP Practitioner je razvojni trening na kome ćete, za osam mjeseci, naučiti izvrsnu komunikaciju, shvatiti šta želite i naučiti da rukovodite sobom i ljudima.

Pohađanjem NLP edukacije i korišćenjem NLP tehnika naučićete da svoje vizije i snove pretvorite u stvarnost, promijenite svoje neželjene reakcije u željene, kontrolišete svoja stanja, uspješno komunicirate s ljudima, upravljate stresom i konfliktima, otkrijete i promijenite uvjerenja koja vas ograničavaju, zatim kako da budete dobar i inspirativan komunikator i imate sposobnost da motivišete sebe i druge.

Broj mjesta je ograničen, te svi zainteresovani mogu potvrditi prisustvo na mejl [email protected] ili broj 067 367 390.

Svi zainteresovani novinari mogu zakazati razgovor sa NLP trenerom preko Dragane Knežević na 067367390 ili putem e-mail adrese [email protected]

Send this to a friend