Grad Velika sala KIC-a

Dukat Stray Dogg 8. oktobra u KIC-u

Kantautor Dušan Strajnić Dukat frontmen beogradskog benda Stray Dogg dolazi u Podgoricu poslije dužeg vremena, i donosi nam nešto što do sada nismo čuli!

U velikoj sali KIC-a, u intimnoj atmosferi pjevaće svoje pjesme, govoriti o njima, kako, kada i zašto su nastale, što ga je inspirisalo i sl. To su ponekad zabavne, a ponekad i potresne priče, i ovaj teatarski pristup njegovom nastupu dodaje jednu novu nit muzici. Stray Dogg nije svirao u Crnoj Gori još od izdavanja posljednjeg albuma “Look At The Moon”, koji je nominovan za najbolji album u Evropi, pa je ovo odlična prilika da čujete Dukata kako izvodi pjesme ovog melanholičnog beogradskog benda.

Koncert će biti održan u četvrtak, 8. oktobra, sa početkom u 20 sati.

Zbog važećih NKT mjera u prodaji je svega 50 karata koje se mogu kupiti na biletarnici KIC-a od 9 do 20 sati po cijeni od 5 eura, a za rezervaciju pozovite broj 020 664 237.

Napominjemo shodno odluci Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti dezinfekcija ruku, fizička distanca i nošenje zaštitnih maski u svim javnim zatvorenim prostorima je obavezno!

Send this to a friend