Grad Povodom obilježavanja Dana opštine Berane

Koncert Lexington benda 21. jula u Beranama

Povodom obilježavanja Dana opštine Berane u nedjelju 21. jula od 21 čas u glavnoj ulici biće održan veliki koncert Lexington benda.

Kao predgrupa nastupiće domaći pop – rok muzičari Petar Dević i Novo Brakočević, a kako navode organizatori, za publiku su spremili još muzičko-scenskih iznenađenja.

“Ovaj koncert u organizaciji Turističke organizacije Berane, a pod pokroviteljstvom Opštine Berane, samo je jedan u nizu događaja u sklopu 40. jubilarne manifestacije „Beransko kulturno ljeto“, koja je počela 1. jula i trajaće do 6. avgusta”, kazao je direktor Ivan Radević i dodao.

“Koncert u glavnoj ulici okuplja godinama unazad hiljade i hiljade posjetilaca iz Berana i susjednih gradova, tako da smo sigurno da će to biti slučaj i ovaj put”.

Lexington bend je pop grupa iz Beograda, osnovana 2004. godine. Važe za jedan od najpopularnijih sastava u regionu. Tokom svoje karijere imali su veliko broj nastupa i koncerata. Sjetimo se samo koncerta iz 2017. godine, koji su održali u Beogradu, na stadionu Tašmajdan, pred više od 13.000 ljudi.

Njihovi najveći hitovi su: Dobro da nije veće zlo, Miris karmina, U srce udaraj, Prišla, Potraži me, Dođi ove noći, Godinama, Donesi, Letnje kiše, Ne postoji razlog, Kako je, tako je…

“Koncert ovog benda je na neki način uvertira za još jedan muzički događaj u našoj organizcaiji, a na kojem će biti zastupljen potupno drugačiji zvuk. Riječ je o šestom izdanju festivala Thunder fest, koji će se održati 26. i 27. jula na beranskom aerodromu, a na kojem će nastupiti velike zvijezde elektronske i hip hop scene”, naveo je Radević na kraju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vasojević
Gost
Vasojević

Dok su ovi sto danas vode grad bili opozicija ktitikovali su predhodnu vlast sto umjesto bacanja novca na koncerte ne sjete se sirotinje i taj novac uplate njima za brasno i dr namirnice.Kada oni sjedose u fotelje zsboravise na sirotinju .

MojeIme
Gost
MojeIme

Kakav spektakl

Send this to a friend