Grad

Mjuzikl “Cvjetaj mimozo mala” 24. aprila u Kotoru

Foto: Miloš Samardžić

Mjuzikl ”Cvjetaj mimozo mala” u izvođenju Pozorišta „Teatar 303“ iz Kotora i Mažoret kluba LILI iz Herceg Novog biće izveden na velikoj sceni kotorskog Kulturnog centra u srijedu 24.aprila u 19.30h.

Pokrovitelj događaja je Kulturni centar ˝Nikola Đurković˝ Kotor. Ulaz je slobodan.

„Radnja mjuzikla se dešava na „polju mimoza“, te koketira humorom u iščekivanju glavnog događaja na samom Prazniku. Mjuzikl je moderan, ali se kroz njega provlače i elementi tradicije. Opština Herceg Novi i Turistička organizacija Herceg Novi prepoznali su i podržali entuzijazam,ljubav i energiju učesnika ovog kompleksnog scensko-muzičkog dela koje je premijerno izvedeno na Prazniku mimoze u prepunoj Dvorani Park u Herceg Novom I ispraćeno dugim aplauzom, emocijama i ovacijama“, stoji u najavi.

Sa nestrpljenjem i radošću svojim pred svojim kotoranima na sceni će biti: Drago Rapovac, Vojin Begović, Marta Borović, Irina Bulajic, Neđo Tujkovic, Elena Simović, Nemanja Lazarević i Tara Radonjić (učenici iz Gimnazije Kotor), kao i učenici Osnovne škole „Njegoš“ Pavle Krivokapić i Andrea Rapovac.

Iz Teatra 303 Ilko Marović i Dušan Kustudić. Tonac Jovo Abramović, Svijetlo Radovan Vujović, Animacije i video Aleksa Parapid, Audio materijale Kristijan Đuranović, Scenografija Marko Ševaljević i dizajn rekl. mat. Siniša Vukčević.

Iz Herceg Novog sa ništa manjom radošću gledaćete: Lili Mažoret klub Herceg Novi Tia Velaš, Hristina Zejak, Katarina Zejak, Teodora Bjelica, Jovana Vasović, Hana Radanović, Anđela Andrić, Mirjana Unković, Nevena Vujičić, Anastasija Vučurović, Teodora Savović, Mirjana Lijanić, Kalina Kramžer, Nikolina Zornija, Lena Dabižinović, Lada Gradoselskaja, Ida Porobić.

Muzika: Branislav Samardžić, Scenario : Viktorija Samardžić, Reditelj: Dragan Buzdovan.

Send this to a friend