Grad

Oktobarski porodični dan u Cineplexxu

“Pridruži se Kondoritu u spasavanju planete od vanzemaljaca i Mačkama u njihovoj radoznaloj avanturi! Čekamo te na danu dječje igre i razonode, Cineplexx Porodičnom danu, koji se održava u nedelju 14. oktobra od 12 do 17 časova”, saopšteno je iz Cineplexxa.

Crtani film „Kondorito: Avantura u svemiru“ predstavlja ekranizaciju najpopularnijeg stripa u Latinskoj Americi. Priča prati Kondorita i njegove drugare u ludoj avanturi u stilu Indijane Džounsa punoj smijeha.

“Tajne avanture mačaka” je sjajna avantura u kojoj mačke odlaze u potragu za legendarnom zemljom Breskvatopijom u kojoj se snovi ostvaruju.

Oba filma su sinhronizovana na naš jezik, pa najmlađi posjetioci mogu nesmetano uživati u njima.

Od 12 do 17 časova, na programu su likovne i kreativne radionice inspirisane likovima iz crtaća, dok uz svaku kupljenu ulaznicu djecu očekuje poklon časopis „Mali Politikin zabavnik”.

Sve članove Porodičnog film kluba očekuju snižene cijene ulaznica i gratis kokice, a svi oni koji još uvijek nisu postali članovi registraciju mogu izvršiti na sajtu bioskopa ili na pultu u bioskopu, članstvo je besplatno. Svi članovi kluba imaju sniženu cijenu karte i besplatne kokice prilikom svake posjete bioskopu.

Ulaznice su u prodaji.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend