Grad

Porodični dan u Cineplexxu 15. januara

Januarski Porodični dan u bioskopu Cineplexx Delta city zakazan je za nedjelju, 15. januara, uz prikazivanje novih animiranih avantura “Sniježna kraljica 3: Vatra i led” i “Maša i medvjed: Nove avanture”. U periodu od 12 do 17 časova, mališani će u Cineplexxu uživati u kreativnim radionicama inspirisanim animiranim junacima iz filmova. Sve posjetioce uz kupljenu ulaznicu očekuje poklon dječiji časopis Mali Politikin zabavnik.

Treći nastavak bajkovitog animiranog hita “Sniježna kraljica” oduševiće mališane i ove zime! Nakon junačke pobjede Sniježne kraljice i kralja, Gerda još uvijek ne može da pronađe mir. Njen san je da pronađe roditelje i konačno skupi cijelu porodicu. Gerda i njeni prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njenim roditeljima i oni će se na tom putu susresti sa novim izazovima: otkriće antički čarobni artefakt. Od toga trenutka ništa više neće ići po planu…

Oni koji se doluče da pogledaju “Mašu i medvjeda” uživaće u njihovim novim avanturama. Maša je trogodišnja energična, druželjubiva i pomalo luckasta djevojčica koja živi u šumi i koja stalno upada u nevolje. Njen dobri drug Medvjed, koji je štiti, često i sam upadne u nevolju zbog Mašinih nestašluka, ali ipak, njih dvoje, uz ostale životinje u šumi zabavljaju gledaoce, ali ih i uče kreativnosti, lojalnosti i pravom prijateljstvu.

Oba filma su sinhronizovana na naš jezik, tako da će najmlađi moći nesmetano da uživaju u njima.

Ulaznice za Januarski Porodični dan su u prodaji.

Send this to a friend