Grad

Predavanje Borisava Cimeše o Njegošu 20. novembra u KIC-u

Književnik, esejista i publicista Borislav Cimeša održaće predavanje na temu “Njegoš i kriptokratija” u poneđeljak, 20.novembra, u Multimedijalnoj sali KIC-a, od 18 sati.

Predavanje će biti realizovano u okviru serijala “Njegoš naš nasušni” koji organizuje Društvo za očuvanje crnogorske duhovne baštine (DOB), povodom 170 godina od publikovanja “Gorskog vijenca” uz podršku KIC-a “Budo Tomović”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Studenti
Gost
Studenti

Njegoše, izvini !

Dragan Gačević
Gost
Dragan Gačević

Šta reći o predavaču? http://www.svedok.rs/index.asp?show=78921 Dr Miodrag Vuković i Borislav Cimeša završnim odgovorom zaključuju polemiku sa dr Slobodanom Turlakovim: Srpski atentati na Kralja Nikolu “Srbija joj to uzvraća saučestvujući u potapanju broda sa crnogorskim dobrovoljcima u zalivu San Đovani Di Medova kako je to istakao naš akademik i član SANU pokojni dr. Niko Simov Martinović u svojoj knjizi „Janko Vukotić… Više »

Korej
Gost
Korej

A jeli taj Cimeša doktor nauka . Ili je stvarno NVO bizmismen ? Ako nije , neka neko reče đe radi –

Dragan Gačević
Gost
Dragan Gačević

Ima li istine u ovim izjavama gospodina Dr. Vukovića i Cimeše?

ispravka
Gost
ispravka

Pročitaj, ja sam se sit ismijao. Ovaj dvojac bez kormilara vodi polemiku sa sagovornikom i sve što taj iznosi za njih su ” klapusanja” za razliku od njihove podrazumijevane istine. I krajnje spornih izvora.

Rade
Gost
Rade

Lazi lazo da se veselimo

kerkez
Gost
kerkez

Gospodin Cimeša nije kmpetentan da govori o Njegošu . Ima u ovoj zemlji dosta univeritetskih prfesora koji to mogu raditi . Kladim se da je gospodin Cimeša NVO biznismen .

kolibri
Gost
kolibri

Dobili bi ste opkladu . Cimeša ima dvije tri NVO i živi od nerada i podaje magle.

cinik
Gost
cinik

I član je NVO CPC ogranak Cetinje.

Orlov krš
Gost
Orlov krš

Kuku majko što rade od Njegoša. Sada je trend da o njemu govore ultraCG nacionalisti,koji bi da nema javnosti zapalili sve Njegoševe knjige zato što u njima veliča srpstvo.

Send this to a friend