Grad

Promocija knjige Bio-bibliografija Duška Bjelice u ponedjeljak u Podgorici

Promocija knjige Prof. dr Duško Bjelica Bio-bibliografija će se održati u Podgorici u ponedjeljak, 22. oktobra sa početkom u 18h, u Studentskom sportsko-kulturnom centru Univerziteta Crne Gore.

O knjizi će govoriti: prof. dr Zoran Milošević, prof. dr Marin Ćorluka, prof. dr Georgi Georgijev, prof. dr Stevo Popović i u ime autora Petar Krivokapić. Autori knjige su Nada Drašković i Petar Krivokapić.

Autori biobibliografije, Petar Krivokapić i Nada Drašković, na oko 500 strana, kroz tri cjeline, donose pregled naučnoistraživačkog i stručnog rada profesora Bjelice, kao i literaturu i elektronske izvore koji govore o njemu.

Bjelica je kao zaljubljenik u sport, aktivni sportista i učenik Srednje fiskulturne škole u Podgorici, sa 17 godina, postao saradnik najtiražnijeg jugoslovenskog dnevnog sportskog lista „Sport“ iz Beograda. Od tada, u prethodnih 36 godina rada, objavio je 61 autorsku i koautorsku publikaciju i veliki broj naučnih i stručnih priloga u zbornicima radova i periodici, koji su objavljivani u Crnoj Gori, regionu i šire.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nada
Gost
Nada

Tabula rasa!

Stevo ronioc
Gost
Stevo ronioc

Dje ima da se nabavi ova naučna studija “Repulzija sportskih lopti”? Mogu li da ronim uz njenu pomoć?

Anonimous
Gost
Anonimous

Ahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahhahhhaahhahahhaa

Da, da...
Gost
Da, da...

Nebilo ga ako ne dobije Nobelovu nagradu.

Vaske
Gost
Vaske

Da nije tragicno bilo bi komicno.

Send this to a friend