Grad Djeca zla

Promocija romana Miodraga Majića u Podgorici i Tivtu

Roman Djeca zla Miodraga Majića napravio je potpunu pometnju na domaćoj književnoj sceni i postao jedan od najpopularnijih srpskih trilera. Za samo nekoliko mjeseci od objavljivanja roman je doživio trinaesto izdanje, a Miodrag je postao najtraženiji autor. Poslije veoma uspješnih i posjećenih promocija po gradovima Srbije, Miodrag će knjigu konačno predstaviti čitaocima u Crnoj Gori i to na dvije promocije:

4. oktobar – Podgorica – Gradska knjižara u 20 sati

5. oktobar – Tivat – Centar za kulturu Tivat u 20 sati

Čitaoci će imati jedinstvenu priliku da upoznaju autora, razmijene ideje i porazgovaraju o trileru koji je cio region ostavio bez daha. Prepun neočekivanih obrta i pisan u vremenu koje je blisko nama, roman krije zamke i nepredvidivo rješenje na samom kraju. Već na prvim stranicama scena dramatičnog ubistva stvara dinamiku, a potraga za počiniocem biće samo okidač za niz drugih događaja koji će otkriti da je riječ o zločinu strasti, osvete, opomene i simbolike. U živopisnom i nepredvidivom romanu autor Miodrag Majić objašnjava kako da se sa zlom izbori bespomoćan pojedinac, da sačuva vjeru u zdrav razum i ne dopusti da zlo utiče na njegovu percepciju o sebi i drugima. Da li je moguće i kako da opstanu ljubav i dobro u svijetu punom zla? Odgovore pronađite na stranicama knjige Djeca zla o kojoj svi pričaju.

Autor Miodrag Majić je po profesiji sudija Apelacionog suda u Beogradu. Doktorirao je krivično pravo specijalizujući se za međunarodno-krivičnopravnu oblast. Samostalno i u koautorstvu objavio je deset monografija i više od trideset članaka iz oblasti krivičnog i međunarodnog krivičnog prava, i učestvovao je u izradi najznačajnijih zakona u ovim oblastima. Predsjednik je Upravnog odbora i jedan od osnivača Centra za pravosudna istraživanja (CEPRIS). Već desetak godina redovno objavljuje tekstove na svom blogu (www.misamajic.com), u kojima otvoreno govori o korupciji, nepotizmu i političkim pritiscima u pravosuđu.

Send this to a friend