Grad

Repertoar bioskopa Cadmus Cineplex

Na repertoaru bioskopa Cadmus Cineplex naći će se novi filmovi:

1. VJERNOST

Priča o tragičnoj ljubavi između Žižija, visoko kotiranog gangstera, i Bibi mlade djevojke – vozača trkačkih automobila koja pripada visokom staležu, ispričana je u pozadini brutalne vladavine kriminalne bande u Briselu.

2. MEGALODON: PREDATOR IZ DALEKIH DUBINA

MEG je naučnofantastični akcioni triler snimljen po knjizi Stiva Altensa. Glavnu ulogu preuzeo je nezamjenjivi Džejson Stejtam uz nagrađivanu kinesku glumicu Fan Bingbing i Rubi Rouz.

Kada se međunarodni podvodni centar, kog vode kineski naučnici, nađe na udaru nepoznate opasnosti dok na dnu Marijanskog rova stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr Zhang Sujin, vodeći okeanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Džonasa Tejlora. Džonas Tejlor tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubistvu.

3. KRISTOFERE ROBINE, GDJE SI?

U novom flmu koji nam dolazi iz studija Dizni, pratmo životnu priču Kristofera Robina, sada kao odraslog čovjeka i starih, omiljenih likova, Vinija Pua i njegove družine.

Kristofer Robin je odrastao, ima svoju porodicu i svoj posao, ali životne obaveze udaljavaju ga od snova i bezbrižnosti života. U trenutku kada pomisli da nema izlaza iz kolotečine, ponovo se sreće sa starim drugom, Vinijem, koji će mu pomoći da vrati radost u svoj život.

4. CVRLE, NIKAD NE LETIŠ SAM

Film donosi jednu dirljivu priču o avanturi koja će zabaviti cijelu porodicu.

Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vrijeme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proljeće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći i prijatelji.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend