Grad

Revija Filmski snovi – gledaoci biraju od 16. do 19. jula u Dodestu

Reviju „Filmski snovi – gledaoci biraju“ čiji sadržaj tradicionalno osmišljavaju gledaoci filmskih programa KIC-a organizovaće četvrti put zaredom od 16. do 19.jula.

KIC-ova filmska publika svojim glasovima kroz neposredne ankete predložila je filmove koje će prikazati u sali DODEST, sa početkom u 21 sat. Ulaz je besplatan.

Jedna od najboljih savremenih romantičnih drama “Reci bilo šta” (1989) o ocu koji se protivi vezi svoje ćerke sa mladićem koji nije za nju otvoriće reviju u utorak, 16.jula.

Drugog dana revije, tačnije u srijedu, 17. jula prikazaće američku kriminalističku dramu reditelja Ota Premingera “Anatomija jednog ubistva” (1959) u kojoj lokalni tužioc preuzima slučaj poručnika koji priznaje ubistvo silovatelja svoje supruge.

Četvrtak, 18.jul obilježiće romantična komedija “Četiri vjenčanja i sahrana” (1994) o zgodnom neženji kojeg u filmu tumači slavni britanski glumac Hju Grant, a za kraj revije, petak, 19.jul planirana je projekcija istinite priče “Čovjek za sva vremena” (1966) koja govori o životu engleskog državnika, filozofa i mučenika Thomasa Morea.

Send this to a friend