Grad brojni sadržaji za mališane svih uzrasta

Sjutra u Delti dječija manifestacija Dan Sunca

Sjutra (subota, 21. septembar) će u podgoričkom šoping molu Delta City biti organizovana manifestacija koja već punih 13 godina uveseljava mališane svih uzrasta, Dan Sunca. Organizator, agencija Memento marketing i komunikacije, je i ovog puta, u saradnji sa brojnim učesnicima, pripremila zanimljiv i bogat cjelodnevni program.

Program će se odvijati na dvije lokacije. Na prakingu ispred Delte će u terminu od 10 do 13 sati biti organizovano 15 kreativno- edukativnih i sportskih radionica dok će se u centralnom atrijumu od 10:30 do 20:30 sati smjenjivati brojni sadržaji takmičarskog, zabavnog i edukativnog karaktera.

„Srećni smo i veoma zadovoljni što smo i ove godine okupili veliki broj učesnika zahvaljujući kojima će mališani tokom cijelog dana uživati u brojnim sadržajima. Na parkingu ispred Delte za njih će radionice organizovati: Čigralište, Ekološki pokret Ozon, Animatori Zabavljatori, Cik Cak Šnajderaj udruženja Roditelji, NTC Centri Crna Gora, Turistička organizacija Podgorice, Alfa centar, Dijamant, Maraska, BrainOBrain Montenegro, Dukat, Mali kreativci, ŽRK Podgorica, FK Calcio i Karate klub Seiken“, najavljuje Danijela Knežević iz agencije Memento.

U centralnom atrijumu Delte će tokom cijelog dana biti zanimljivo i veselo.

Od 10:30 sati na programu je petnaesto izdanje Sunčane Pampers puzijade, a trke će biti organizovane i popodne, od 17:30 sati.

„Interesovanje za Pampers puzijadu je ovog puta bilo ubjedljivo najveće do sada jer je svih 90 takmičarskih mjesta popunjeno za nepunih 15 minuta. I ovog puta bebe će puzati na stazi dugoj tri metra. Sponzor takmičenja, Pampers, pripremio je poklone za sve učesnike, a mi smo pripremili diplome i zahvalnice za učešće. Aktuelni rekord puzijade iznosi 4 sekunde i 16 stotinki, a postavio ga je Bogdan Iković iz Podgorice, na takmičenju održanom u septembru 2017. godine“, objašnjava Knežević.

Osim popularne puzijade, u atrijumu će mališani imati priliku da učestvuju u kreativnim radionicama Budi dijete uz Imlek, Legendarni Dijamant karavan i Niz luckasti put kao i u takmičenju za sve članove porodice Dodajte radost kuhinji… Delimano.

Osim radionica biće organizovani zabavni sadržaji, nagradne igre i promocije.

„Vjerujemo da će najmlađe mališane posebno će obradovati novo gostovanje trupe Malog pozorišta za djecu MoPed koja će za njih izvesti predstavu Nodi i Pipi u Zemlji igračaka. Stiže nam i popularni dječiji animator Žarko Žabac koji će se u popodnevnom dijelu programa družiti sa mališanima tokom Sportskih igrarija. Posjetioci će uživati i u tri plesna koncerta. Plesni studio Alisa iz Kotora će tačno u podne održati mini koncert Alisa u zemlji Sunca, Gimnastički klub Enigma će održati koncert Ljepota pokreta, dok će Plesni klub Beauty na kraju programa održati Beauty Show“, objašnjava Knežević.

U atrijumu će se predstaviti i Nuk, Nutrino, Leader Kids, Lino, Idea, Angie&Me i Maza.

„Pozivamo roditelje i njihove mališane da subotu rezervišu za cjelodnevno radovanje“, poručuje Knežević.

Send this to a friend