Grad

Specijalna ponuda u Cineplexxu povodom Dana zaljubljenih

Bioskop Cineplexx Delta City pripremio je zanimljivu ponudu povodom Dana zalubljenih. Naime, u srijedu, 14. februara, u periodu od 20 do 22 časa sve posjetioce očekuje piće dobrodošlice – šampanjac Mionetto Prosecco, dok se uz pomoć Mirror photo bootha posjetioci mogu sami fotografisati i dobiti na poklon besplatnu fotografiju.

Ukoliko romantični trenutak iz bioskopa zabilježen fotografijom podijelite na društvenim mrežama Instagram ili Fejsbuk uz odrednicu #danzaljubljenihucineplexxu, u prilici ste da osvojite romantično putovanje za dvoje u Veneciju ili romantični SPA ritual za dvoje u ekskluzivnom ambijentu Banya Wellness & Spa centra.

“Za Dan zaljubljenih na repertoaru će se naći treći i ujedno posljednji nastavak svjetskog bestselera i fenomena “Pedeset nijansi: Oslobođeni”, koji je, sudeći po posjećenosti, izazvao veće interesovanje od prethodna dva dijela koja su imala ogroman uspijeh. Posjetioci će moći da posjete i Tamnu sobu, inspirisanu tajnom sobom Kristijana Greja iz filma i makar na trenutak zavire u svijet gospodina Greja”, navla je Olivera Bracanović PR Cineplexx-a.

Osim ovog filma, na repertoaru će se naći i sjajni triler “Cijena života”, akcije “Putnik” i “Bratstvo lopova”, ali i biografska drama “Velika igra”.

Svi posjetioci koji se do 14. februara učlane u Cineplexx bonus klub očekuje 100 bodova dobrodošlice kao poklon za Dan zaljubljenih.

Send this to a friend