Grad

U subotu prva radionica koju NVO DEC Pčelica organizuje u saradnji sa Hard Rock Cafeom

U subotu, 18. maja počinje prva radionica koju NVO DEC Pčelica organizuje u saradnji sa Hard Rock Cafe-om.

Radionice počinju od 10 casova. Ove nedjelje riječ je o literarnoj radionici za djecu i mlade, na kojoj ce se okušati u kreativnom pisanju. Temu radionice zadaće strucno lice, Aleksandra Perović, koja će vršiti selekciju i bodovanje radova. Naredne četiri subote učesnici će na različitim umjetničkim radionicama skupljati bodove za svoje radove i vještine.

Na posljednjoj radionici sabiranjem ukupnih bodova, žiri će proglasiti tri pobjednika, koja očekuju vrijedne nagrade poput Hard Rock poklona, jednodnevnog izleta za dvije osobe, ručka za cijelu porodicu u Hard Rock Cafe-u…

Iako su zabavno-takmičarskog karaktera, ova druženja imaju i svoje specifične i edukativne ciljeve. Djeca o umjetnosti uče kroz pjevanje, slikanje, pisanje i ostalo umjetničko izražavanje. Cilj je ohrabriti djecu da se bez treme i sa lakoćom izražavaju i improvizuju na svoj način. Podstiču se na svestranost i otvorenost ka razlicitim umjetničkim stilovima, razvoju ličnosti, igri i kreativnosti, kao i razvoju zdravog takmičarskog duha.

Radionice su namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta, a prijave se vrše putem maila [email protected] ili FB stranice NVO DEC Pčelica.

Na isti način, biće realizovane i ostale tri radionice u maju i junu, recitatorska, slikarska i radionica iznenađenja, sa slicnim ciljevima.

Send this to a friend