Grad u 17h kod Spomenika Partizanu borcu na Gorici

Vrpca uživo sa Gorice u subotu

Alternativni rok bend Vrpca nastupiće za Platform081 u subotu 24. oktobra u 17h kod Spomenika Partizanu borcu na Gorici.

Kroz angažovan tekst, muzika benda Vrpca nosi prepoznatljivu finesu alter roka, sa jasnim uticajima gdje je estetika ključni motiv za interakciju sa publikom.

Ova skupina održava svoj izraz u vremenu najturbulentnijem od svih, prijemčiv svakoj duši koja hoda u bržem ili sporijem ritmu bilo kojeg grada.

Vrpcu čine iskusni muzičari koji su bili dio alternativne crnogorske scene devedesetih godina koja je izrodila bendove poput Qtera, Bad Taste i Little Radojica: Miloš Pejović (gitara), Danilo Pendo (bas gitara), Zarija Pavićević (bubanj) i Braco Subotić (vokal).

Zbog epidemiološke situacije publika će nastup podgoričkog benda moći da prati putem prenosa uživo na linku na YouTube kanalu i Facebook stranici organizacije Platform081.

Platform081 je multimedijalna platforma koja ima za cilj  generisanje i realizaciju ideja i koja okuplja mlade kreativce i umjetnike svih sfera, u zajedničkoj težnji za stvaranjem kreativnog huba u Crnoj Gori. Bavi se osmišljavanjem i realizacijom raznovrsnih  događaja iz oblasti umjetnosti i kulture, putem povezivanja mladih stvaralaca i konzumenata kulture i polako ali sigurno postaje mjesto susreta i stvaranja novih kreativnih industrija. Do sada su za Platform081 nastupali AudioStorm, Artem Brovko, Gilerz, Rudolf, Džanum, Dejan Milićević, Sara Vujadinović i mnogi drugi čiji se nastupi mogu vidjeti na YouTube kanalu Platform081.

 

 

Send this to a friend