Hronika

Administrativni odbor odbio Katnićev zahtjev da se pokrene krivični postupak protiv Medojevića

Foto: CdM

Administrativni odbor danas je jednoglasno odbio zahtjev Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da se pokrene krivični postupak protiv poslanika Demokrtaskog fronta Nebojše Medojevića.

<<<SDT opet traži skidanje imuniteta Nebojši Medojeviću<<<

Odbor je donio odluku kojom odbija da predloži Skupštini  Crne Gore da da dodobrenje da se protiv Medojevića može pokrenuti postupak zbog sumnje za krivično djelo pranje novca i stvaranje kriminalne organizacije.

Specijalno državno tužilaštvo ranije je uputilo Skupštini Crne Gore zahtjev za skidanje imuniteta poslaniku Nebojši Medojeviću, odnosno zahtjev da se odobri vođenje krivičnog postupka protiv poslanika DF-a. Tužilaštvo je ovaj zahtjev uputilo nakon što je Medojevićevo ime zabilježeno u svesci-notesu koji je pronađen u sefu vlasnika Atlas grupe odbjeglog biznismena Duška Kneževića.

Foto: CdM

Tokom današnje rasprave na Administrativnom odboru poslanica DF-a Branka Bošnjak je saopštila da postoji lični animozitet SDT-a prema Nebojši Medojeviću.

“To smo vidjeli kada su ga stavili u zatvor bez skidanja imuniteta. To da tužilac želi da ga vidi u zatvoru govori i prethodno traženje da mu se skine imunitet i odredi pritvor. Tužilac je neuračunljiv, zloupotrebljava svoj položaj”, kazala je Bošnjak.

Prema riječima Bošnjak on zahtjevom za skidanje imuniteta nije ponudio nijedan dokaz.

Foto: CdM

“Mogao je Medojevića da sasluša u svijstvu građanina da je želio. Ne treba zloupotrebljavati službeni položaj u vođenju ličnih ratova”, zaključila je ona.

M.Dušević

8

avatar
1000
6
2
0
 
8
Plana brdaFiđiHarisAaaNarcis Zgubidan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fiđi
Gost
Fiđi

DPS na aparatima.

Haris
Gost
Haris

Dobro, nemoj poslije da se bunite kako Katnić ništa ne radi protiv organizovanog kriminala i pranja novca, to vi onda objasnite EU zašto nema napretka u poljima 23-24 i zašto ometate istragu.

Plana brda
Gost
Plana brda

A nemoo pričat, bolan😂😂

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Puštite čoeka,on je sam sebi najveći neprijatelj.

Svjefol
Gost
Svjefol

Cekaju Medicu na krupnije stvari. Ovo je bilo malo cackanje, tek toliko da mu zivci prorade. Medolino, i teb se sprema zSpu….

Gladijator
Gost
Gladijator

Ode iguman.

Da vidimo
Gost
Da vidimo

Znači Adm.odbor prihvatio obrazloženje Medovo da se radi o ličnom ovračunu. Kakve su poledice i ta koga, sa profes.as po ekta.

Aaa
Gost
Aaa

Sto zboris? Kucas li to dok vozis?

Send this to a friend