Hronika

Advokat porodice Medin tvrdi da svjedoci pomažu Ulami

Foto: CdM

Tokom današnjeg suđenja u Višem sudu u Podgorici, za ubistvo Nemanje Medina, svjedoci Igor Kovačević i Alen Biorac, kazali su da je optuženi Vladimir Ulama u prostoriji za posjete u Istražnom zatvoru u Spužu, napao Iliju Pavlovića. Oni tvrde da je nakon toga Pavlović opsovao Ulamu i da mu je prijetio. Punomoćnik porodice Medin, advokatica Andrijana Razić, prigovorila je današnjim iskazima svjedoka, tvrdi da su sračunati i da pomažu Ulami.

Ilija Pavlović je na glavnom pretresu, u oktobru, sudskom vijeću rekao da ga je Ulama, kojem se sudi za ubistvo Medina , udario šakom u glavu i da mu je prijetio tokom posjete u Istražnom zatvoru u Spužu, govoreći da će ubiti njega i njegovog brata, te da će završiti kao Medin.

<<<Incident na suđenju za ubistvo Medina: Ulama pljunuo svjedoka<<<

Svjedok Igor Kovačević je naveo da je dok je čekao posjetu došlo do tuče između Ulame i Pavlovića, i naveo da optuženog Ulamu zna iz prostorije za posjete.

“Čuo sam samo galamu, kao što se čuje kad je tuča. Uopšte nije bilo nikakvih prijetnji, ne sigurno, 100 odsto nijesu izgovorene nikakve riječi jer sam ja tu bio”, naveo je Kovačević.

Dodao je i to da mu se Pavlović nakon incidenta obratio, i rekao “prenesi mu da će da mi plati”.

Svjedok Alen Biorac je naglasio da je tog dana Ulama ostavio kesu pored njega, dok je on sjedio i razgovarao sa osobom koja mu je došla u posjetu.

“Ulama je ostavio kesu pored mene, udario je ovog drugog momka par puta. Došao je komandir koji je sjedio na stolici sa strane i razdvojio ih. Nakon što je komandir izveo Ulamu iz prostorije, a taj drugi momak je rekao “j***** ti mater”. Tokom kontakta nije ni jedan ni drugi nijesu izgovorili ni riječ”, naveo je svjedok Biorac.

Punomoćnik porodice Medin, advokatica Andrijana Razić, prigovorila je njihovim iskazima, te istakla da su nelogični i neistiniti, kao i da su  sračunati da se pomogne optuženom Ulami.

<<<Vještak: Na dan nestanka Ulama i Medin komunicirali sa iste lokacije<<<

Vladimir Ulama se tereti da je sa optuženim Darkom Mijovićem, 8. jula 2016. godine, na podmukao način ubio Petrovčanina Nemanju Medina. Tijelo Medina još uvijek nije pronađeno.

Suđenje se nastavlja 22. januara 2019. godine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budo
Gost
Budo

Oce pa oce da mu nakace ovo. Em doveli 10 ljudi (koje je Pavlovic naveo)svi kazu nije mu to rekao em pogledali snimak dje se vidi da ne izgovara nista ( novinari tako kazu)a advokatica tvrdi suprotno. E majko moja je li ovo realno????

crni
Gost
crni

Budo otkrivas se znam ko si

realm
Gost
realm

reci kad znas…

Send this to a friend