Hronika

Adžić u posjeti OB Ulcinj: Stanje javnog reda i mira povoljno

Adžić u Baru/ foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Filip Adžić je tokom radne posjete Ulcinj obišao Odjeljenje bezbjednosti, gdje se susreo sa načelnikom i policijskim službenicima.

“Tokom sastanka sa načelnikom, razgovaralo se o aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji na području opštine Ulcinj i konstatovano je da je stanje javnog reda i mira povoljno. U kontekstu aktivnosti koje službenici OB Ulcinj u kontinuitetu preduzimaju, naglašena je potreba za intenziviranjem proaktivnog djelovanja tokom ljetnjih mjeseci”, naveli su iz MUP.

Adžić je istakao značaj preventivnog rada i poboljšanja neposredne komunikacije sa građanima, što, kako se navodi,  “istovremeno doprinosi afirmaciji uloge Policije i jačanju povjerenja građana”.

Ovom prilikom, ministar je posjetio i Filijalu za upravne poslove, državljanstvo i strance Ulcinj i razgovarao sa službenicima.

“Uprkos povećanom broju, službenici uspijevaju da riješe zahtjeve građana i turista u najkraćem mogućem roku, što potvrđuje da je Ministarstvo unutrašnjih poslova orjentisano na kvalitet usluge, vodeći računa o tome da se svima garantuju jednaka prava”, poručili su iz resora.

Send this to a friend