Hronika

Akcija policije: Pretresima na 50 lokacija pronađena droga, oružje, uhapšene tri osobe

Uprava policije

Iz Uprave policije (UP) je saopšteno da je pretresima na 50 lokacija pronađena droga, oružje te da su uhapšene tri osobe.

<<<Pretresi u više gradova: Akcija protiv kriminalnih grupa, traži se oružje, droga..<<<

“Službenici Uprave policije uključujući i pripadnike Protivterorističke i Posebne jedinice policije danas su u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, izvršili pretrese na više lokacija u Crnoj Gori. Naime, izvršeno je 50 pretresa objekata koje koriste 42 lica u Podgorici, Nikšiću, Šavniku, Žabljaku, Pljevljima, Bijelom Polju, Beranama, Kolašinu, Mojkovcu, Cetinju, Budvi, Baru, Ulcinju, Kotoru, Tivtu i Herceg Novom”, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Oduzeto je, kako se navodi, nekoliko komada oružja i djelova oružja, više stotina komada municije različite vrste i kalibra, devet mobilnih telefona, sedam vozila, oko 20.000 eura, skupocjeni satovi, kao i određena dokumentacija koja bi mogla ukazivati na izvršenje krivičnog djela.

Takođe, kako još dodaju iz UP, pronađena je i oduzeta materija za koju se sumnja da je kokain i marihuana, kao i više stotina tableta sa liste opijata, vage za precizno mjerenje i drobilice za marihuanu.

“Uhapšeni su Z.M. i P.S. zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet narkotika”, kazali su iz policije.

Iz UP navode da zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija uhapšen je R.Z. kod kojeg je pronađen pištolj marke CZ M88, dok je protiv E.R. podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio isto krivično djelo.

“Osim toga, protiv lica V.S. biće podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo građenje objekta bez građevinske dozvole”, zaključuju iz policije.

13

avatar
1000
13
0
0
 
8
MuljaninSve vi cvjetaloLeavreIvangradVasko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Muljanin
Gost
Muljanin

Kotor je danas bio pod opsadom maskiranih policajaca sa dugim cijevima od kamelije do rakita. Prizor nije ni malo bio lijep ali ovo je jedini nacin ocigledno da se stane na kraj ovakvim ljudima. Samo naprijed policijo jos vise ovakvih akcija svaki dan ih treba pretresati pa im nece biti ugodno i komotno.

Sve vi cvjetalo
Gost
Sve vi cvjetalo

Sto je sa ostalih 39 osoba… Dobili dojavu…

Leavre
Gost
Leavre

Samo se pravi buka po gradovima, sirene policije puske maske na glavu ko da je ratno stanje đecu ne mozes izves vani da se ne prepanu. Ovo je abazovica maslo i hotelijera, ali zavrsili ste sve prljave stvari koje ste radili vjejeme je da odg za izdaju Cg za sverc cigara itd. Maltretiraju ljude zene po putevima zaustavljaju, sad u… Više »

Ivangrad
Gost
Ivangrad

Bolju bi ja akciju uz dojc napravio

Vasko
Gost
Vasko

Kako oni to najave sad bi reko covjek cudo napravice kad ono sipak 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 dritko i hotelijer sitno se broji i hvala Bogu vise nikad za nikad 👌👌👌👌👌👌👌😂

ali
Gost
ali

na 50 lokacija 3 osobe…muski 🙂

Brat
Gost
Brat

Predizborni performans Bitange i njegovih talibana…fijasko. Cijelu Crnu Goru pretresose, dvojicu uhapsise…. Adzicu, osvojio si premium radno mjesto…prodavac sladoleda u Ulcinju…. hahagaha

Alibaba
Gost
Alibaba

Opučili ste ih, no hapsite ove nebitne skroz a ovi najači su vam ko zna đe.
Da nije uhapsen koji inspektor?

Blagoje
Gost
Blagoje

Zbog nelegalnog građenja objekta.😂😂
A sto je dfitan u ulcinj raspali sagradio dje su papiri?
A ivo ima samo u CG, opuc ste napravili kolko goriva potrose samo u UP a narod place za potrebe provoisanja.
Jeli ko odvođen u šumu sa kesom na glavu.

RRRRRR
Gost
RRRRRR

Kakva akcija kako su je najavljivali pomislili smo da neće džeparoša ostati u Podgorici. A ono tresla se gora rodila se tri pištolja.

Bato moj sto je
Gost
Bato moj sto je

Ebo vam se auta blind prodaju na instagram😂.
Povoljno bolje ih prodat no da su u garazu da ih dritan daje kazenegri ili kanu.
Evo policajci prodaju iz PTJ auta po 40.000
Okle?
Jeste li to zapljenili, sto je ovo kukla majka Cg policajac vozi auto od 40.000 kako bice plovio u moracu…

Elone
Gost
Elone

😂😂😂😂😂
Predizborini program ure 9 tel i pločice za kuću.
😂😂😂😂
Niko kao adzija i kum pinokijo.

Viki
Gost
Viki

Nagrdili dte ih nema sto, sad press ko DF to vam je isto kao i njima.😂😂😂😂
Je li to oduzeto od inspektora nekih kolega?
Ili od ovih, boranije posto oni opasni i koji imaju lovu su sigurno na razne destinacije.Piju biće koktele.

Send this to a friend