Hronika

Akcija Toranj: Uhapšena još tri pripadnika kriminalne grupe iz Pljevalja

ilustracija

Policija je juče u akciji Toranj pretresla 11 lokacija u Pljevljima i uhapsila Marka Milićevića, Nemanju Novakovića i Nemanju Odovoića. Pretresom stana kod jednog od pripadnika ove kriminalne grupe pronađena je i zaplijenjena automatska puška sa dva okvira municije, oduzeto je i vozilo marke „Porsche Cayenne”, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Krivičnom prijavom koja je juče podnesena Specijalnom državnom tužilaštvu u Podgorici procesuirano je osam osoba zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“Od osam procesuiranih lica, tri su lišena slobode ranije u Srbiji, tri su lišena slobode na dan realzacije dok se jedno lice nalazi u pritvoru zbog drugog krivičnog djela a za jednim licem policija intenzivno traga”, dodaje se u saopštenju.

Preduzetim aktivnostima koje je Uprava policije sprovodila od 31. maja 2018. do 31. jula 2019. godine prikupljeni su dokazi o kriminalnoj grupi iz Pljevalja, koja se pod vođstvom Igora Terzića (34) u tom periodu bavila krijumčarenjem velikih količina marihuane na relaciji Crna Gora – Srbija kao i uličnom distribucijom kokaina.

“Tokom 2018. godine na teritoriji Republike Srbije u dva navrata zaplijenjeno je ukupno 33 kilograma opojne droge marihuana i u tim akcijama lišeno je slobode pet crnogorskih državljana, pripadnika ove kriminalne grupe, koji se i dalje nalaze u pritvoru u toj zemlji, a od kojih su tri lica krivično procesuirana juče u Crnoj Gori”, dodaje se u saopštenju.

Podsjetimo, Pljevljak Igor Terzić i Podgoričanin Goran Vukčević razoružani su i uhapšeni prije četiri mjesaca u Kotoru, nakon čega je policija provjeravala da li je njihovim hapšenjem spriječena likvidacija. Inspektori su od njih oduzeli pištolje, municiju, kriptovane telefone, veću količinu novca, motocikl sa kog je uklonjen broj šasije… Oni su, navodno, bliski jednom kotorskom kriminanom klanu.

10

avatar
1000
5
5
0
 
10
rokiBokeljPetarRozajBanjo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
roki
Gost
roki

mora da su bili prvi na litijama i nosili krst, evo svako malo padaju,crkveni kriminalci

Petar
Gost
Petar

Da ove prvo tamo nisu uhapsili u Srbiji i poslali predmet u CG, ovi naši ih ne bi dirali do kraja vremena….

Rozaj
Gost
Rozaj

E ovo su sve do jednog DF aktivisti !!

Igor
Gost
Igor

Ima li u Crnu Goru drustva da nisu kriminalci.Sta je ovo kukala nam majka.Imamo vise mafijasa od penzionera.

Prc MNE
Gost
Prc MNE

Sve dps aktivisti

Progres
Gost
Progres

pouzdano da su litijaši

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Ne ne ,nego litijasi poznati u pv !!

Banjo
Gost
Banjo

Ko onaj litijaš sa 100 kila što pade prekjučer, a bježi avetinjo odrođena!

Bokelj
Gost
Bokelj

Muuuuuuuuuuuuuuuuu

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li su ovo oni sto nemire napravise u Pljevlja ?
Kada cete njih uhapsiti ?

Send this to a friend