Hronika Uprava policije saopštila

Albanac više puta upozoren zbog isticanja zastave, državni simboli se moraju poštovati

Albanac Irfan Domnori (64), koji je kažnjen sa 300 eura i protjeran iz Crne Gore na mjesec dana zato sto je istakao albansku zastavu na XIII jubilarnoj Krajinskoj “Koštanijadi” koja se održava u Baru, i prije je boravio na teritoriji naše zemlje i isticao zastavu Albanije, zbog čega je upozoren.

<<<Državljanin Albanije istakao albansku zastavu, novčano kažnjen i protjeran iz Crne Gore<<<

Uprava policije je protiv Domnorija nadležnom sudu za prekršaje podnijela zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

“On je na XIII jubilarnoj Krajinskoj Koštanjijadi narušio javni red i mir na način što je istakao zastavu Albanije.  Njemu je izrečena novčana kazna u iznosu od 300 eura, a na osnovu Zakonu o prekršajima za njega je izrečena i zaštitna mjera protjerivanja stranca sa teritorije Crne Gore u trajanju od mjesec dana. Ovo lice je više puta boravilo na teritoriji Crne Gore i na događajima isticalo zastavu Albanije, ali on je od strane policijskih službenika upozoren”, navode u Upravi policije.

Poručuju da se zakon mora poštovati i da su zakon su dužni da poštuju svi koji žive i borave na teritoriji Crne Gore.

“Zbog ovog prekršaja biće procesuirano svako lice koje se bude ponašalo na navedeni nezakoniti način. Državni simboli se moraju poštovati na način na koji propisuje zakonska regulativa”, upozoravaju u Upravi policije.

S.Đ.

40

avatar
1000
18
22
0
 
26
TomosDankoMarkoTivatko zna
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ko zna
Gost
ko zna

XIII jubilarna… ?!?

Sportista
Gost
Sportista

U Boki problema sa ovom zastavom nema…

vukomita
Gost
vukomita

MORA SE ZAKON UVODITI U CRNOJ GORI INACE PROPADOSMO VAZI I ZA TROBOJKU ZASTAVU ISTO…ZA SVE JEDNAKO

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Pa trobojka je majka ove saradnje crvene šćeri

Vozac
Gost
Vozac

Samo da dodam, upravo oni koje smo primili 90 – tih sa Kosova, iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske i primili ih kao braću i dali im svu potrebnu pomoć upravo nam oni sada rade o glavi i rovare Crnu Goru, zato im trebamo pokazati put odakle su dosli

Marko
Gost
Marko

Nisu problem oni no ovi što ode ovu privatnu prćiju zvanu montenegro.

Danko
Gost
Danko

Neeee nego si problem ti i tebi slicni jer neces da ides iz ove prcije!

Okg dps
Gost
Okg dps

Ne smeta vama Albanska zastava, moze biti i Madagaskara, ne bi vama smetala. Vama smeta trobojka koja se vazda vijorila u CG. I vijoriti ce se pa da ce te se na glavu poperiti.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Okg, nedostatak znanja pokušavaš da nadokndiš bahatošću. Trobojka je veoma malo bila zvanična zastava u državi Crnoj Gori. Najduže je bila zastava veoma slična današnjoj, A ovu trobojku(crvena,plava,bijela) je Srbima nametnuo Sultan ukazom 1835-e. Čega se pametan stidi…

Okg dps
Gost
Okg dps

Ne rece nam koliko je to,, veoma malo,, i koja je to zastava bila slicna ovoj danasnjoj. Ako mislis na ovu albansku, onda si u pravu.

Savjet
Gost
Savjet

Okg: Da za početak pročitaš neko jače štivo od Politikinog zabavnika?

Region
Gost
Region

Pa ako je nametnuo sultan što “Turcima” smeta

Duklja
Gost
Duklja

Ne smeta ni trobojka, ali smetaju mozgovi koji je dizu i misle da ce time ponistiti drzavnos Crne Gore.

Vukso
Gost
Vukso

E to to… nemojte da vam prođe a da im se ne pravdate malo…

Tomos
Gost
Tomos

“Pitam se” zašto se bilo koja od Albanskih partija ili bilo koji njihov “intelektualac” ne oglasi, ogradi makar nekad po ovom osnovu i podrži Crnu Goru, koju “vole”. A da jeste Đeljošaj, izjavom da će on platiti svakom kaznu po ovom osnovu… Ponavljam, nisu bili (ne mislim baš na sve) 2006g za CG već protiv Srbije… Jer da nije tako… Više »

Tomos
Gost
Tomos

Evo su počeli da se javljaju, ali napadaju policiju i i stitucibe Crne Gore…

Maki
Gost
Maki

I ne samo za albanske državljanine nego i crnogorske albance treba kazniti duplo višè sto su istakali albanske zastave u Tuzi i Ulcinju i to u opštinu.

Tivat
Gost
Tivat

Ona Crkva ba Rumiji i onaj Hram u Baru govore da je to Crnogorska teritorija

Duklja
Gost
Duklja

E bas oni govore, Ne mlati castiti. Ti simboli su tu da poniste drzavnost Crne Gore, ali dzabe vam je sve. Prezivjela je Crna Gora i mnogo vece nedace, a ne ove.

Tivat
Gost
Tivat

Krst na Rumiji može sa poništi Crnu Goru, da li si ti ozbiljan. To je “kiljan” Crnogorski sa te strane, a ti i takvi bi da ga nema izgleda, i da vjerujemo na riječ onima koji javno govore da je to njihovo, neka de

Duklja
Gost
Duklja

Nije to crnogorski krst Svetog Vladimira. To je Ristov velikosrpski, okupatorski, strani krst. Sto prije to ukapiras bice ti lakse kad ga zamijenimo sa crnogorskim.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Jovan Vladimir nije bio Crnogorac, valjda znaš toliko

Duklja
Gost
Duklja

E ti mi reci. Bio je knez Duklje, znači dukljanin, a samim tim pošto se danas ta teritorija naziva Crna Gora bio je i crnogorac.

Tivat
Gost
Tivat

Za njih nije ni Rumija naša, ce je ta njih trenutno nspa”, kad poraste shvatiće i to i zašto smeta Krst na njoj. Pa ćeš se čuditi sebi

Tivat
Gost
Tivat

Naravno da je bio Crnogorac, a vi i Anštajn i Džeki Čena vodite u albance

Tivat
Gost
Tivat

Donesi ti drugi Krst ako je taj problem, donesi ali miora biti Pravoslavni. Nećeš, naravno jer On smeta a to “Ridtov” je slab izgovor

Radoman
Gost
Radoman

Nevidim razlog sto bi nekom smetala bilo cija zastava ja to nevidim kao provokaciu a i to je nemoguce zabranit kad bude predizborna kampanja bice albanskih zastava kolko oces ito na promociji onoga ko kaznjava a sad gle cuda smeta.

miloš
Gost
miloš

Potpuno se slažem sa kažnjavanjem svih onih koji ne poštuju obilježja države u kojoj žive.Dotični gospodin je trebao istaknuti prvo Crnogorsku zastavu pa ispod zastavu svoje državne pripadnosti, tako rade u svim Evropskim zemljama i u SAD. Medjutim ima mnogo slučajeva isticanja zastava Srbije i organizovanog prolaska autima kroz gradove (svadba, veselja, badnji dan…) kada se pored policije maše zastavama… Više »

Filipini
Gost
Filipini

Ne razlikuješ Crnogorsku trobkjku od Srpske tobojke izgleda. A sa Srbijom smo i ali i tri državne zajednice, čisto da znaš

miloš
Gost
miloš

Razlikujem ja dobro sve zastave jer sam dijete stare dobre Juge, a što se zajednice tiče bilo pa prošlo.Sada smo suverena nezavisna država Crna Gora, a Srbija je strana država…čisto da znaš!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Dao bi ja njima jarice SAMO DA PUTUJU PREKO GRANICE
GRATIS

Vozac
Gost
Vozac

Nego kako, moramo dobro paziti ko nam ulazi u drzavu, ovakve provokatore treba oštro sankionisati

Lale
Gost
Lale

30 000 bih ga ja kaznio ! Sikter !🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Blago babi
Gost
Blago babi

Ovi se sprdaju.. niko ne reaguje kad su se u tuzi vijorile albanske zastave i zastave ovk a sad im naprasno ovaj smeta…kad pustaju ove,trebali su i njega…

Dobar
Gost
Dobar

Isto ko što srkspa( četnička) vijori po Crnoj gori

Filipini
Gost
Filipini

Između Srbije i nas je razlika kao između albanije i Kosova, a to je nema je. Čisto da znaš. Ali se slažem se da se zakon mora poštovati. Kada kazne Kosovari nekog za isticanje albanske zastave na Kosovu ili Kosovske u Albaniji, i mi treba za Srpsku u Crnoj Gori

Haris
Gost
Haris

Kakve veze ima zastava UÇK/OVK (Ushtria Çlirimtare e Kosovës – Oslobodilačka Vojska Kosova ) sa zakonom o zastavama ili sa bilo čim??

Send this to a friend